We zien Monique Westenberg voorlopig niet meer op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, keert voorlopig niet meer terug op televisie. Slecht nieuws dus voor de liefhebbers van deze prachtige vrouw.

Monique Westenberg en André Hazes kregen in 2017 hun eigen reality serie, Ik haal alles uit het leven, vernoemd naar het gelijknamige nummer van de zanger. Deze week kwam echter het nieuws naar buiten dat de serie, waarin we de prachtige Rotterdamse Monique zien schitteren, stopt. Waar velen eerst dachten dat dit een beslissing van SBS6-baas John de Mol was, blijken het toch André en Monique zelf te zijn geweest die de stekker eruit hebben getrokken.

Monique wil niet meer op televisie vanwege André

Gezien het hele driehoeksverhouding-schandaal van vorig jaar, inclusief Monique Westenberg en Bridget Maasland, zouden we wel begrijpen waarom de blondine even toe is aan rust. Maar, dat blijkt echter niet de reden voor het cancelen van de show te zijn. Volgens Monique is André de reden dat ze stoppen met de serie. Ze wil hem beschermen van alle media-aandacht. We hebben het over de kleine André dan hè. Bij de 26-jarige zanger is het kwaad inmiddels al geschied.

Gelukkig heeft Monique Westenberg Instagram

Gelukkig is daar altijd nog Instagram. Een platform dat Monique (we danken de heer op onze blote knieën) maar al te graag gebruikt. We hoeven de 43-jarige blondine gelukkig dan ook niet écht te missen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten