Vermaak TV / Series We zien Monique Westenberg voorlopig niet meer op tv

We zien Monique Westenberg voorlopig niet meer op tv

-

We zien Monique Westenberg voorlopig niet meer op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, keert voorlopig niet meer terug op televisie. Slecht nieuws dus voor de liefhebbers van deze prachtige vrouw.

Monique Westenberg en André Hazes kregen in 2017 hun eigen reality serie, Ik haal alles uit het leven, vernoemd naar het gelijknamige nummer van de zanger. Deze week kwam echter het nieuws naar buiten dat de serie, waarin we de prachtige Rotterdamse Monique zien schitteren, stopt. Waar velen eerst dachten dat dit een beslissing van SBS6-baas John de Mol was, blijken het toch André en Monique zelf te zijn geweest die de stekker eruit hebben getrokken.

Monique wil niet meer op televisie vanwege André

Gezien het hele driehoeksverhouding-schandaal van vorig jaar, inclusief Monique Westenberg en Bridget Maasland, zouden we wel begrijpen waarom de blondine even toe is aan rust. Maar, dat blijkt echter niet de reden voor het cancelen van de show te zijn. Volgens Monique is André de reden dat ze stoppen met de serie. Ze wil hem beschermen van alle media-aandacht. We hebben het over de kleine André dan hè. Bij de 26-jarige zanger is het kwaad inmiddels al geschied.

Gelukkig heeft Monique Westenberg Instagram

Gelukkig is daar altijd nog Instagram. Een platform dat Monique (we danken de heer op onze blote knieën) maar al te graag gebruikt. We hoeven de 43-jarige blondine gelukkig dan ook niet écht te missen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening