Gaby Blaaser heeft een filmrol te pakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, je leest het goed: Bachelorette Gaby Blaaser heeft een heuse filmrol te pakken en zal vanaf 8 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen!

Onlangs werd er bekendgemaakt dat we in het najaar van 2020 een nieuwe Nederlandse romantische komedie kunnen verwachten, genaamd Casanova’s. In deze film zullen bekende Nederlanders, als Lieke van Lexmond en Birgit Schuurman belangrijke rollen gaan spelen. Als we de verhalen mogen geloven gaat de film over twee mannen die niet bepaald handig zijn met vrouwen en daarom een cursus vrouwen versieren gaan volgen.

Oja, Gaby Blaaser is een actrice!

Je zou door Gaby Blaasers succes op Instagram én in de hitserie op Videoland The Bachelorette bijna vergeten dat de blondine van oorsprong eigenlijk een actrice is. Zo leerden we haar tenslotte kennen in series als Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST).

Welke rol gaat Gaby spelen?

Dat is nu natuurlijk de grote vraag. Dat het geen hoofdrol is weten we. Maar welke rol ze wél gaat spelen houdt Gaby nog even geheim. Gezien Gaby’s acteerverleden en huidige succes zal het geen ienie minie-rolletje betreffen. Althans, dat hopen we natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.

Gerelateerde berichten