Gaby Blaaser heeft een filmrol te pakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, je leest het goed: Bachelorette Gaby Blaaser heeft een heuse filmrol te pakken en zal vanaf 8 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen!

Onlangs werd er bekendgemaakt dat we in het najaar van 2020 een nieuwe Nederlandse romantische komedie kunnen verwachten, genaamd Casanova’s. In deze film zullen bekende Nederlanders, als Lieke van Lexmond en Birgit Schuurman belangrijke rollen gaan spelen. Als we de verhalen mogen geloven gaat de film over twee mannen die niet bepaald handig zijn met vrouwen en daarom een cursus vrouwen versieren gaan volgen.

Oja, Gaby Blaaser is een actrice!

Je zou door Gaby Blaasers succes op Instagram én in de hitserie op Videoland The Bachelorette bijna vergeten dat de blondine van oorsprong eigenlijk een actrice is. Zo leerden we haar tenslotte kennen in series als Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST).

Welke rol gaat Gaby spelen?

Dat is nu natuurlijk de grote vraag. Dat het geen hoofdrol is weten we. Maar welke rol ze wél gaat spelen houdt Gaby nog even geheim. Gezien Gaby’s acteerverleden en huidige succes zal het geen ienie minie-rolletje betreffen. Althans, dat hopen we natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten