Sociale Schoonheden met o.a. Emma Heesters en Anouk Hoogendijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Sociale Schoonheden: zien we een verliefde Emma Heesters, een uitdagende Nienke, showt Sylvana IJsselmuiden ons een héle dikke bak én verklapt anouk Hoogendijk haar guilty pleasure.

Emma Heesters

Dat Emma Heesters een relatie heeft met de voetballende Wesley is al een tijdje bekend. De twee zijn echter nog altijd smoorverliefd op elkaar. En ja, dit kiekje brengt ‘jaloezie’ naar een geheel nieuwe dimensie.

Nienke

We kennen Nienke als die lekker nonchalante, ietwat hyperactieve vlogster. Gisteravond deelde Nienke echter een geheel andere kant van zichzelf. Man, wat hebben wij lekker geslapen. Voor herhaling vatbaar Nienke!

Sylvana IJsselmuiden

Het Instagramaccount van Sylvana IJsselmuiden is een perfect voorbeeld van een heuse win-win-situatie. Wie een kijkje neemt op de pagina van de blondine ziet namelijk niet alleen kiekjes van de presentatrice zelf, maar wordt ook nog eens verblijd met plaatjes van de dikste auto’s. En ja, als die twee werelden samenkomen in één kiekje, delen we hem natuurlijk maar al te graag met jullie!

Anouk Hoogendijk

Tot slot is daar nog de prachtige voetbalster Anouk Hoogendijk. Anouk deelde haar ultieme guilty pleasure met haar Instagramvolgers. Wat deze is? Een heerlijk smeuïge pizza met gorgonzola en salami. Wat een droomvrouw is het ook.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!