Sociale Schoonheden met o.a. Emma Heesters en Anouk Hoogendijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Sociale Schoonheden: zien we een verliefde Emma Heesters, een uitdagende Nienke, showt Sylvana IJsselmuiden ons een héle dikke bak én verklapt anouk Hoogendijk haar guilty pleasure.

Emma Heesters

Dat Emma Heesters een relatie heeft met de voetballende Wesley is al een tijdje bekend. De twee zijn echter nog altijd smoorverliefd op elkaar. En ja, dit kiekje brengt ‘jaloezie’ naar een geheel nieuwe dimensie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Nienke

We kennen Nienke als die lekker nonchalante, ietwat hyperactieve vlogster. Gisteravond deelde Nienke echter een geheel andere kant van zichzelf. Man, wat hebben wij lekker geslapen. Voor herhaling vatbaar Nienke!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke  (@nienke) op

Sylvana IJsselmuiden

Het Instagramaccount van Sylvana IJsselmuiden is een perfect voorbeeld van een heuse win-win-situatie. Wie een kijkje neemt op de pagina van de blondine ziet namelijk niet alleen kiekjes van de presentatrice zelf, maar wordt ook nog eens verblijd met plaatjes van de dikste auto’s. En ja, als die twee werelden samenkomen in één kiekje, delen we hem natuurlijk maar al te graag met jullie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Anouk Hoogendijk

Tot slot is daar nog de prachtige voetbalster Anouk Hoogendijk. Anouk deelde haar ultieme guilty pleasure met haar Instagramvolgers. Wat deze is? Een heerlijk smeuïge pizza met gorgonzola en salami. Wat een droomvrouw is het ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..