Van der Gijp keurt nieuwe vriendin Rico Verhoeven: ‘is ze lekker?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nu oranje niet meer meespeelt op het EK moet het SBS 6 programma De Oranjezomer toch gevuld worden. In plaats van het bespreken van de laatste voetbalwedstrijden, wordt er af en toe over hele andere onderwerpen gesproken dan sport. Wilfred Genee wilde bijvoorbeeld graag weten of René van der Gijp de nieuwe vriendin van kickbokser Rico Verhoeven al had gezien, en wat zijn mening was. Dat voorzetje kopte René feilloos in…

Van der Gijp over vriendin Rico Verhoeven: ‘goed gedaan’

Wat we inmiddels weten van De Oranjezomer, is dat de mannen aan tafel nergens omheen draaien. Op de vraag of hij Naomy van Beem al kende, reageerde René meteen opgewekt: “Is ze lekker?” Zodra er foto’s worden laten zien steekt hij zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Dat heeft ‘ie héél goed gedaan”. Waarop Johan Derksen nors reageert dat hij nooit had durven dromen ooit in een Shownieuws-achtig programma te zitten.

Bekijk hier het hele fragment:

Naomy van Beem is nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

René van der Gijp heeft absoluut gelijk! De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, mag er zeker zijn. Ze blijkt ook tóch een bepaalde soort link met sport te hebben: op Instagram laat ze zien dat ze een echte gymtijger is. Niet alleen voor ontspanning, maar ook voor de centen: ze is namelijk personal trainer en heeft daarin ook een eigen bedrijf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!