Naomy van Beem

Influencer Naomy van Beem

Naomy van Beem is een Nederlandse influencer die op 1 juni 1989 geboren is in Nederland. Naast haar vele klussen als influencer heeft ze ook een eigen bedrijf in de fitnessindustrie. Haar bedrijf heet NVBfitness. Met haar bedrijf geeft ze personal training, verkoopt ze voedings- en trainingsschema's en ook supplementen en snacks. Naast haar succesvolle bedrijf is ze bij velen ook bekend als de vriendin van de bekende Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven.

Naomy van Beem relatie met Rico Verhoeven

Naomy van Beem heeft een relatie met Rico Verhoeven. De twee kennen elkaar hoogstwaarschijnlijk van het werk van Naomy. Rico Verhoeven heeft namelijk ooit personal training gehad van Naomy. De twee zijn waarschijnlijk al samen sinds 2021. Ze zijn toen namelijk meerdere keren samen gespot en zelfs op vakantie geweest. In 2022 maakte Noamy officiëel bekend dat ze een relatie heeft met Rico Verhoeven.

Kind Naomy van Beem

Naomy van Beem heeft ook een kind genaamd Isaiah. Deze heeft ze niet met Rico gekregen, maar met haar ex man. Ook Rico Verhoeven heeft al kinderen uit een vorige relatie. Samen met zijn ex Jacky Duchenne.

Naomy van Beem Steenrijk Straatarm

Naomy van Beem heeft ook nog eens meegedaan aan het bekende televisieprogramma Steenrijk Straatarm. Hier bleek dat ze meer dan prima voor zichzelf kan zorgen met een wekelijks budget van €1.250. Dit verdient ze dus voornamelijk met haar eigen bedrijf NVBfitness en alle sponsordeals. In het programma ruilt ze een week lang samen met haar zoon Isaiah van leven. Ze gaat van een week steenrijk leven naar een week straatarm leven.

Nieuws

Video: Rico Verhoeven rijdt keihard tegen vriendin aan; Naomy van Beem schreeuwt het uit

Rico Verhoeven en Naomy van Beem zijn weer lekker wild bezig en dat laten ze graag aan mensen zien. Kijk maar mee!

Foto: Naomy van Beem puilt aan alle kanten uit haar krappe sporttopje

De mooie Naomy van Beem is druk in de weer om ervoor te zorgen dat ze er mooi uit ziet voor haar vriend Rico Verhoeven. En dat lukt aardig!

Video: Rico Verhoeven verandert in enorme angsthaas in zwembroek

Rico Verhoeven beleeft een hele heftige dag in het waterpark. Maar hij weet er toch wel het beste van te maken uiteindelijk. 

Foto: Naomy van Beem showt haar geweldige figuur in strakste outfit ooit

Naomy van Beem heeft een jurkje aangetrokken waar ze iedereen mee laat smelten, zo heet ziet het er uit. Zelfs Rico Verhoeven heeft het er zwaar mee. 

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem de hele keuken onder

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy proberen iets nieuws. Hierdoor maken ze samen de hele keuken vies!

Naomy van Beem blijkt ‘golddigger’ en presenteert verlanglijstje aan Rico Verhoeven

Naomy van Beem blijkt na tijden van ontkenning toch een golddiger te zijn. Dit komt uit doordat ze haar uitgebreide verlanglijstje presenteert aan Rico Verhoeven.. 

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem filmen gezellige sessie in donkere auto

Rico Verhoeven is ontzettend blij met zijn prachtige vriendin Naomy van Beem. Dat laat hij goed merken met dit onderonsje in een donkere auto!

Naomy van Beem gaat los in de auto met Rico Verhoeven na gevecht

Rico Verhoeven heeft zijn veelbesproken gevecht tegen Tariq Osaro gewonnen en wordt door zijn vriendin Naomy van Beem flink aangemoedigd.
Naomy van Beem

Profiel

Geboortedatum: 1 juni 1989
Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboorteplaats: Nederland
Relatie: Ja, met Rico Verhoeven
Kinderen: Ja, Isaiah (zoon)
Beroep: Influencer
Instagram: De Instagram van Naomy van Beem is @naomyvanbeem

Foto's

Naomy van Beem
naomy van beem