Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem de hele keuken onder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy proberen iets nieuws. Hierdoor maken ze samen de hele keuken vies!

Rico Verhoeven en Naomy van Beem lachen zich rot

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem zijn samen instagram-filters aan het uit testen. Zij hangen hier voor zichzelf een challenge aan vast. Ze gebruiken een filter waarbij ze een gezicht vol met botox krijgen. Dit ziet er hillarisch uit! ze maken  het zichzelf en elkaar nog wat moeilijker door allebei een grote hoeveelheid water in hun mond te nemen. De bedoeling hiervan is dat zij zichzelf en elkaar bekijken zonder in de lach te schieten. Dit kan natuurlijk alleen maar fout gaan! De twee schieten nadat ze zich omdraaien dan ook meteen in de lach en al het water uit hun mond. Dit zorgt er dan ook voor dat niet alleen hun keuken helemaal nat is maar hun eigen kleren ook.

 

Rico Verhoeven laat kinderen kennismaken met slipper

Op de instagram van Rico Verhoeven kunnen we regelmatig genieten van verschillende sketches. Deze keer laat hij zijn kinderen kennis maken met ‘The slipper’. De sketch begint met zijn vriendin Naomy die wil dat hun kinderen hun kamer op gaan ruimen. Hier hebben zij geen zin in en schelden Naomy uit. Als reactie hierop gooit Rico zijn slipper omhoog en gaat Naomy hiermee achter hun kinderen aan.

Meer Rico Verhoeven? Check instagram!

Als je nou geen genoeg kan krijgen van deze sketches en andere hilarische filmpjes van Rico Verhoeven. Dan hebben we goed nieuws voor je! Rico Verhoeven zijn instagram staat vol met dit soort filmpjes.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!