Actrice Marlijn Weerdenburg is de knapste moeder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het grijze medialandschap straalt Marlijn Weerdenburg als het zonnetje in huis. En met goede reden, de actrice is namelijk de knapste moeder van Nederland.

Het kan zijn dat je al even niets van actrice Marlijn Weerdenburg hebt vernomen. Ze is namelijk hartstikke druk met moeder zijn. Ze is namelijk het afgelopen jaar bevallen van haar tweede kindje. Een paar maanden later lijkt het bijna alsof Marlijn nooit zwanger is geweest. En dat geeft toch echt de doorslag: Marlijn is de knapste moeder van Nederland!

Lees ook: Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

De Natural look van Marlijn

Als moeder heb je niet altijd evenveel tijd om jezelf mooi te maken. De kinderen moeten vroeg naar school en houden je wakker, waardoor een schoonheidsslaapje er niet in zit. En dan heb je ook nog te weinig tijd om jezelf goed op te maken voor de spiegel. Als moeder moet je dus vertrouwen op de natural look. En die zit bij Marlijn meer dan goed. Met haar volle lippen en prachtige ogen, en natuurlijk haar gouden lokken, lijkt Marlijn zo uit een sprookje te zijn gestapt. Marlijn is een betoverende vrouw.

Marlijn is de moeder met de mooiste ogen

Toch betoverd Marlijn voornamelijk met haar verleidelijke, blauwe ogen. Die lijken tot in het diepste van je ziel te kunnen kijken. Je bent gelijk in een trance, wanneer je Marlijn te lang aankijkt. En hoe langer je in die trance blijft, des te meer wordt je verliefd op de blonde actrice. Marlijn heeft dat effect op mensen. Ze is dan ook een van de knapste actrices van het land en al helemaal de knapste moeder.

Marlijn maakt een hartje

Als moeder zit je natuurlijk vol met liefde. En die liefde die wil je delen met de wereld. Dat is precies wat Marlijn ook graag doet op haar Instagram. Bijvoorbeeld door met haar hele lichaam een hartje te maken. Zo laat ze al haar volgers zien hoe erg ze hen waardeert. Een hartje voor iedereen, om mensen hun dag op te vrolijken. Marlijn is dus niet alleen erg knap, maar ook nog eens extreem lief.

Date night met Marlijn

Als moeder kijk je de hele week uit naar het moment dat de babysitter het over komt nemen voor een paar uurtjes, zodat jij je meest verleidelijke jurkje aan kan trekken en weer ouderwets kan stappen. Marlijn is een chique vrouw die dan ook graag uitpakt tijdens date night. Bijvoorbeeld met een gouden jurkje en felrode nagellak en lipstick om zo extreem verleidelijk over te kunnen komen. Marlijn lijkt op die manier een moderne versie van Marilyn Monroe. Ze heeft de titel van knapste moeder dan ook zeker verdiend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!