Dit is de knettergekke uitgelekte trailer van GTA 6

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lange wachten van de Grand Theft Auto-fans wordt eindelijk beloond. Rockstar deelt dan eindelijk de trailer van GTA 6. Deze trailer is knettergek en laat je hart weer sneller kloppen… 

Sinterklaas begon dit jaar heel goed voor de echte gamefans. Rockstar deelde eindelijk de langverwachte trailer van GTA 6. De trailer zit weer vol spektakel van de bovenste plank. Rockstar heeft de fans niet voor niets zo lang laten wachten. De trailer zit weer vol actie en entertainment! De beelden laten wel weer zien dat Rockstar duidelijk de grenzen opzoekt. Het is in de trailer ook weer goed te zien dat de game niet geschikt is voor kinderen. Daarbij is ook te zien dat ze de grafische kwaliteit van de game weer naar een nieuw niveau getild.

Rockstar deelt trailer GTA 6 eerder dan gepland

Rockstar wilde de trailer eigenlijk pas een halve dag later delen. Maar dit plan viel in duigen doordat iemand op X de beelden van de trailer in bezit heeft weten te krijgen. Deze GTA-liefhebber kon niet wachten en besloot de trailer dan maar openbaar op X te zetten. Door deze actie kon Rockstar niets anders dan de trailer maar publiceren. Met het eerder publiceren hebben ze veel fans de dag van hun leven bezorgd. Een heel vroeg sinterklaascadeautje voor velen! Om de game daadwerkelijk te spelen zullen we nog even moeten wachten. Rockstar maakt ook bekend dat de game pas in 2025 uitkomt.

Bekijk de gehele trailer hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...