Abbey Hoes, Bridget Maasland en Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Een van de leukste programma’s op de Nederlandse televisie is weer terug! Het Perfecte Plaatje keert terug met een nieuw seizoen en daar zitten toch een aantal perfecte plaatjes in. Zowel Abbey Hoes, Bridget Maasland als Georgina Verbaan nemen deel aan het programma.

In Het Perfecte Plaatje nemen verschillende bekende Nederlanders het tegen elkaar op om de titel van beste fotograaf. De meeste kandidaten hebben echter nog nooit een fotocamera aangeraakt, of hooguit als model wel eens voor de camera gestaan. Dat levert mooie televisie op, want hoe maak je bijvoorbeeld nou een lelijk grasveld interessant of hoe schiet je vanuit de meest onmogelijke hoek een foto. De kandidaten halen alles uit de kast om elke week de mooiste foto te schieten. Daarbij hebben sommige geluk, die zijn namelijk al het perfecte plaatje.

Lees ook: Abbey Hoes wordt gek van De Verraders

 

View this post on Instagram

 

A post shared by William Rutten (@williamrutten)

De zwoele foto’s van Abbey Hoes

Actrice en zangeres Abbey Hoes is grote kanshebber voor beste plaatjesschieter. Ze overspoelt haar Instagram feed namelijk met het ene zwoele plaatje na het andere. Als iemand dus een goede kans maakt om er met de prijs vandoor te gaan dan is zij het. Abbey is de laatste tijd sowieso goed bezig op televisie. Zo kon je tot voor kort van haar genieten in De Verraders. Helaas is ze daar nu ook uit gestemd. Maar met Het Perfecte Plaatje krijg je dus nog voldoende Abbey op je netvlies.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

Abbey heeft een flink artistiek talent. Ze houdt het meeste van zwart-wit fotografie, daar kan je namelijk een hoop van vinden op haar pagina. Of ze daar de competitie mee wint valt nog te bezien. Want fotogeniek betekent nog niet dat je een goede fotograaf bent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

De artistieke kanten van Georgina

Georgina Verbaan maakt ook een goede kans om er met de winst vandoor te gaan. Georgina is creatief, dat staat vast. Ook speelt ze altijd hele kunstzinnige en vrije types in films en series, dus daar zal ze vast wel iets van opgestoken hebben. Daarbij zou het mooi zijn als Georgina wat langer in de race blijft. Ze is niet meer zo super vaak op de televisie te bewonderen dus elke kans om meer van Georgina te zien is natuurlijk een geschenk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Bridget eens achter de camera

Ook Bridget Maasland doet mee aan het programma. Zij is net als de meeste kandidaten ook meer gewend om voor een camera te staan dan achter een camera. En niet zonder reden. Bridget is enorm fotogeniek. Een foto van Bridget wordt ook meteen een leuke en spontane foto. Misschien moet ze maar alleen zelfportretten maken het seizoen, dan gaat ze het nog het verste schoppen. Aan de andere kant, Bridget is zo’n topvrouw, dat ze dit vast ook wel kan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?