Miss Montreal en Maan maken indruk tijdens Concert van Hoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In deze donkere tijden willen we met z’n allen getroost worden. Gelukkig stonden Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel klaar. Huil schaamteloos uit bij deze muzikale dames…

De Nederlandse kijker was dankzij alle ellende toe aan een emotioneel avondje tv kijken, dacht de EO. De omroep trommelde een aantal populaire Nederlandse artiesten op voor een corona-liveconcert vol met tranentrekkers: Concert van Hoop. Vooral de liedjes van Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel sloegen aan.

Lees ook: Nieuwe clip ‘Donderdag’ van Emma Heesters is must-see!

Sanne Hans (Miss Montreal) nog steeds Beste Zanger

sanne Hans was het afgelopen seizoen van Beste Zangers de artiest die de meest besproken cover ten gehore bracht. Haar versie van Stef Bos’ Door De Wind zorgde een paar weken geleden al voor tranen bij de kijker en staat bovendien in de hitlijsten. Een beter moment om deze tranentrekker ten gehore te brengen was er dus niet!

Maan de Steenwinkel huilt én lacht

Maan de Steenwinkel heeft naast aanstekelijke popliedjes natuurlijk ook een aantal emotionele songs op haar naam staan. Ze Huilt Maar Ze Lacht bijvoorbeeld. Ook dat liedje scoorde ontzettend goed. Check de Concert van Hoop-versie hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...