Vermaak Muziek Miss Montreal en Maan maken indruk tijdens Concert van...

Miss Montreal en Maan maken indruk tijdens Concert van Hoop

-

Miss Montreal en Maan maken indruk tijdens Concert van Hoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

In deze donkere tijden willen we met z’n allen getroost worden. Gelukkig stonden Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel klaar. Huil schaamteloos uit bij deze muzikale dames…

De Nederlandse kijker was dankzij alle ellende toe aan een emotioneel avondje tv kijken, dacht de EO. De omroep trommelde een aantal populaire Nederlandse artiesten op voor een corona-liveconcert vol met tranentrekkers: Concert van Hoop. Vooral de liedjes van Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel sloegen aan.

Lees ook: Nieuwe clip ‘Donderdag’ van Emma Heesters is must-see!

Sanne Hans (Miss Montreal) nog steeds Beste Zanger

Sanne Hans was het afgelopen seizoen van Beste Zangers de artiest die de meest besproken cover ten gehore bracht. Haar versie van Stef Bos’ Door De Wind zorgde een paar weken geleden al voor tranen bij de kijker en staat bovendien in de hitlijsten. Een beter moment om deze tranentrekker ten gehore te brengen was er dus niet!

Maan de Steenwinkel huilt én lacht

Maan de Steenwinkel heeft naast aanstekelijke popliedjes natuurlijk ook een aantal emotionele songs op haar naam staan. Ze Huilt Maar Ze Lacht bijvoorbeeld. Ook dat liedje scoorde ontzettend goed. Check de Concert van Hoop-versie hieronder!

Foto updates

Helene Hendriks
Caroline de Bruijn
Justine Marcella
Olcay Gulsen
Bridget Maasland

Laatste nieuws

ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

ZO veranderde Elise Schaap in Gaby Blaaser!

Elise Schaap laat zich weer eens flink onder handen nemen! De actrice lijkt totaal niet op Gaby Blaaser, dus mag je deze transformatie gerust haar grootste ooit noemen!

Wat is jouw favoriete talentenjacht?

The Voice, Hollands Got Talent of I Can See Your Voice: wat is jouw favoriet?

Geef je mening

Gerelateerde berichten