Miss Montreal en Maan maken indruk tijdens Concert van Hoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In deze donkere tijden willen we met z’n allen getroost worden. Gelukkig stonden Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel klaar. Huil schaamteloos uit bij deze muzikale dames…

De Nederlandse kijker was dankzij alle ellende toe aan een emotioneel avondje tv kijken, dacht de EO. De omroep trommelde een aantal populaire Nederlandse artiesten op voor een corona-liveconcert vol met tranentrekkers: Concert van Hoop. Vooral de liedjes van Sanne Hans (Miss Montreal) en Maan de Steenwinkel sloegen aan.

Lees ook: Nieuwe clip ‘Donderdag’ van Emma Heesters is must-see!

Sanne Hans (Miss Montreal) nog steeds Beste Zanger

sanne Hans was het afgelopen seizoen van Beste Zangers de artiest die de meest besproken cover ten gehore bracht. Haar versie van Stef Bos’ Door De Wind zorgde een paar weken geleden al voor tranen bij de kijker en staat bovendien in de hitlijsten. Een beter moment om deze tranentrekker ten gehore te brengen was er dus niet!

Maan de Steenwinkel huilt én lacht

Maan de Steenwinkel heeft naast aanstekelijke popliedjes natuurlijk ook een aantal emotionele songs op haar naam staan. Ze Huilt Maar Ze Lacht bijvoorbeeld. Ook dat liedje scoorde ontzettend goed. Check de Concert van Hoop-versie hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.