Maan de Steenwinkel duikt het bed in voor nieuwe award

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Maan de Steenwinkel lijkt iets te hebben met bedden na haar megahit Blijven Slapen. Ze duikt dan ook snel het bed in om haar nieuwste award te ontvangen. 

Ze is misschien wel de meest getalenteerde artiest van het moment: Maan de Steenwinkel. Deze bloedmooie dame kan een partij zingen waar je gewoon stil van wordt. Zo mooi is het. De zangeres tilt iedereen om haar heen naar een hoger niveau. En ze weet altijd verassend en innoverend uit de hoek te komen. Het afgelopen jaar stond voor Maan in het teken van successen. Van The Streamers tot verschillende nummer 1 posities. Maar het nummer waar ze toch wel het meest trots op is, dat is toch wel haar megahit Blijven Slapen. En laat die hit nu net bekroond zijn met dubbel platina.

Lees ook: Maan de Steenwinkel geeft bijzonder optreden na warme reis

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De megahit van Maan de Steenwinkel

Met haar nummer Blijven Slapen, dat ze samen met rapper Snelle maakte en waar niemand minder dan Chantal Janzen een bescheiden rol speelde in de videoclip, is dus bekroond met dubbel platina. En niet zo gek ook, want het nummer wordt nog steeds helemaal grijs gedraaid op alle radiostations. Downloads van het nummer stijgen door het plafond en ook de fysieke verkoop gaat erg goed. Maan is nog altijd razend populair en het is niet moeilijk om te zien waarom. Blijven Slapen zal voorlopig nog wel even in de spotlight blijven staan. Maan hoeft dus voorlopig nog niet wakker te worden uit haar droom.

Maan springt het bed op

In de videoclip dansen Maan, Snelle en Chantal ook al op ludieke wijze op bed, dus moest die traditie ook voor de uitreiking van het dubbel platina maar voortgezet worden. Maan staat dus zo vrolijk als het maar zijn kan haar prijs in ontvangst te nemen op een matras. Het is erg wonderbaarlijk dat Maan nog zoveel op kan treden, nieuwe nummers uit kan brengen en samenwerkingen aan kan gaan, aangezien ze zo’n fan is van haar eigen bed. Misschien werkt ze gewoon vaak tussen de lakens. Met een gitaar onder de deken en een schrijfblokje ernaast om haar nieuwe teksten te noteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan zoekt de disco op

Ondanks alle lof, prijzen, onderscheidingen en awards heeft Maan niet de behoefte om het voorlopig rustig aan te doen. De volgende projecten staan al weer in de startblokken. Voor een van die projecten mag Maan blijkbaar terug naar het foute tijdperk van de disco. In een glitterjurk straalt Maan op de foto. Maans nieuwste hartsvriendin Chantal maakte zich in de comments van haar post nog wel eventjes zorgen om de outfit, die niet veel aan de verbeelding over laat. Chantal stond namelijk op het punt om Maan haar moeder te bellen. Gelukkig heeft ze dat niet gedaan, anders had je nu niet kunnen genieten van de verleidelijke kant van Maan de Steenwinkel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!