Zó laat WNL-presentatrice Maaike Timmerman kijkers enorm genieten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maaike Timmerman is een van de meest getalenteerde presentatrices van Nederland, maar je moet wel héél vroeg opstaan om haar te zien!

Goedemorgen Nederland mag blij zijn met Maaike Timmerman

Elke ochtend staat Maaike Timmerman vroeg op om Nederland van hun eerste beetje nieuws en entertainment te voorzien. Ze is al een tijdje de presentatrice van Goedemorgen Nederland op WNL. Maar weinig mensen kennen de presentatrice, omdat ze altijd op zo’n vroeg tijdstip op televisie te zien is. Tijd om daar een keer verandering in te brengen. de brunette verdient namelijk echt wel een beetje aandacht. Ze is namelijk de drijvende kracht achter Goedemorgen Nederland. Dat programma zou toch een stuk minder leuk worden zonder deze brunette voor de camera. Maar Maaike Timmerman heeft natuurlijk nog veel meer kanten die je niet zo snel ziet. En dus is het tijd om haar maar eens in de spotlight te zetten.

Doordeweeks zorgt Maaike Timmerman voor een mooie look

De presentatrice zorgt er altijd voor dat ze in de studio, ongeacht het tijdstip, er presentabel uitziet. Haar haartjes zijn dan keurig gedaan en haar make-up zit goed. Natuurlijk heeft het visagistenteam van Goedemorgen Nederland daar ook een hand in. Maar zij zouden het een stuk minder makkelijk hebben, als Maaike niet al een mooie vrouw was van zichzelf. En het is altijd wel fijn om net als je wakker bent zo’n leuke dame op je scherm te zien. Voor veel Nederlanders is Maaike Timmerman toch hun eerste contact met de wereld elke dag. En dan kan je het een stuk slechter treffen dan deze dame.

In het weekend gaat Maaike Timmerman voor casual

Als de werkweek er weer op zit, dan kiest Maaike ervoor om een beetje te ontspannen. De interessante pakjes worden dan ingeruild voor een grote trui en haar make-up gaat eraf. Maaike gooit in het weekend haar haren los en geniet dan van de rust die ze ervaart als ze even niet aan het werk moet. En gelijk heeft ze. Want hoewel de brunette voor veel mensen het begin betekent van een mooie dag, moet ze zelf natuurlijk ook een beetje kunnen genieten. Dat lukt vaak wel, maar daar gebruikt Maaike wel haar weekenden voor. En dan heeft ze geen zin om zichzelf helemaal mooi te maken voor de buitenwereld. En gelijk heeft de presentatrice ook. In het weekend houdt Maaike even met niets en niemand rekening.

Maaike Timmerman staat echt altijd goed op foto’s

De brunette weet trouwens wel hoe ze goed op beeld moet verschijnen. Misschien heeft dat ook wel te maken met het feit dat ze zoveel op televisie te zien is. Daardoor weet de presentatrice precies hoe ze zichzelf goed moet neerzetten op beeld. En dat werkt dan weer heel handig met alle foto’s die ze maakt in een week. De presentatrice weet zichzelf altijd op de meest mooie manier neer te zetten. Haar fans zijn daar dan ook ontzettend blij mee, want die krijgen zo toch weer een andere kant te zien van hun favoriete presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.