Model Robin Holzken lokt met deze foto reactie uit bij haar vriend Bram Krikke

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Holzken en Bram Krikke zijn gemaakt voor elkaar. Dat merk je wel aan de opmerking die Bram op zijn vriendin haar Instagram achterlaat.

Met deze mooie foto laat Robin Holzken Bram Krikke blozen

De mooie brunette heeft een nieuwe foto online gezet. En die is zo goed, dat haar eigen vriendje ervan gaat blozen. Robin is al lang samen met Bram Krikke. En je zou op het eerste gezicht niet zeggen dat de twee goed bij elkaar passen, maar toch werkt het koppel eigenlijk heel erg fijn. Bram en Robin blijken namelijk hetzelfde gevoel voor humor te hebben. En dat is toch wel erg belangrijk in een relatie. Daarnaast is Bram tot op over zijn oren verliefd op Robin. Dat merk je vooral op Instagram. Bij elke mooie foto die zijn vriendin online zet, is Bram er als de kippen bij om iets liefs over haar te zeggen. Ook deze keer is het weer raak. Bekijk de foto snel hier!

Bram Krikke kan zich niet inhouden bij Robin Holzken

Na het zien van haar mooie foto, kan Bram Krikke zich niet langer inhouden. Hij moet een reactie achterlaten op de foto van Robin Holzken. En hoewel Bram van alles kan zeggen over zijn vriendin, houdt hij zijn commentaar eigenlijk vrij kort, maar wel lief. “Cuteeee” zet hij onder de foto van Robin. En dat wordt natuurlijk weer meteen door haar geliked. Het koppel is wel goed op elkaar ingespeeld.

Bram Krikke deelt graag ook zelf foto’s van Robin Holzken

Je vindt op Bram zijn account bijna meer foto’s van Robin dan op haar eigen Instagram account. Tussen alle grappige foto’s en video’s door, maakt Bram ook nog ruimte om zijn vriendin neer te zetten. En dat is wel heel erg lief. De foto’s die Bram daar plaatst zijn allemaal van mooie momenten die ze samen hebben meegemaakt. Zo plaatste hij een tijdje terug een leuke foto van zijn vriendin, terwijl ze samen een strandwandeling maakte bij Scheveningen.

Robin Holzken en Bram Krikke vormen goed koppel

Bram en Robin vormen samen wel een ontzettend goed koppel. Ze kunnen om elkaar lachen, hebben avonturen samen en doen genoeg lieve dingen voor elkaar. Op elke foto die ze plaatsen zie je ook wel hoe goed ze bij elkaar passen. Bram en Robin hebben een bepaalde chemie samen die je maar bij weinig andere koppels ziet. Het zal dan ook niet snel gebeuren dat Bram en Robin uit elkaar zullen gaan. Dat is natuurlijk slecht nieuws voor de mannen van Nederland, die allemaal ook hun oog hebben laten vallen op de mooie dame.

Bram Krikke heeft het goed voor elkaar met zijn vriendin Robin Holzken

De radio dj mag zich gelukkig prijzen met Robin Holzken als vriendin. Er zijn namelijk meer dan genoeg mannen die in de rij zouden staan voor een vriendin als Robin. Bram realiseert zich dit ook erg goed en laat dan ook aan één stuk door merken hoe blij hij met haar is. Daarom plaatst hij ook zo vaak een reactie onder haar foto’s.

Meer foto’s op Instagram van Robin Holzken

Zin in nóg meer foto’s van deze prachtige dame? Robin Holzken heeft een zeer interessante Instagram waar je urenlang door haar mooiste foto’s kunt spitten. Veel kijkplezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.