Wow: Rose Bertram deelt verleidelijke foto vanuit bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram weet als topmodel precies hoe ze moet poseren om iedereen helemaal gek te maken. Dit keer kiest Rose ervoor om vanuit haar bed de mooiste plaatjes te schieten.

De verleidelijke bed poses van Rose Bertram

Het is geen nieuws dat Rose Bertram één van de knapste modellen van de lage landen is. Zo is de blondine natuurlijk jarenlang samen geweest met voetballer Gregory van der Wiel. Helaas zijn de twee uit elkaar, en waar sommige mensen zichzelf dan gaan verslonzen of zich niet goed genoeg voelen om actief te zijn, is bij Rose Bertram het tegenovergestelde gebeurd. De blondine heeft een ware glow-up gehad sinds de break-up en ze ziet er beter uit dan ooit tevoren. In interviews heeft Rose ook aangegeven zichzelf een beetje kwijt te zijn geraakt in haar relatie omdat ze vanaf zo’n jonge leeftijd altijd al samen waren. Gelukkig gaat het nu weer heel goed met Rose en de ene naar de andere geweldige foto komt van het model naar buiten. Daarbij vindt Rose het ook erg leuk om zelf foto’s te maken (van zichzelf) voor op haar Instagram. Zo ook deze keer op een hele spannende plek, namelijk in bed.

Rose Bertram zonder poespas knapper dan ooit

Het model heeft bijna geen make-up op en Rose haar haren zijn van zichzelf gekruld. Hierdoor zien we hoe knap Rose is, zelfs zonder alle poespas. Rose neemt drie verschillende poses aan en lijkt zin te hebben om een beetje gek te doen. Bij de foto schrijft Rose; ‘random’, wat een goede verklaring is voor deze fotoreeks.

Lees ook: Foto: Rose Bertram heeft op vreemde plek gat in jurkje

Een filmpje vol met hoogtepunten van Rose Bertram

De grootste merken willen tegenwoordig heel graag samenwerken met Rose Bertram. Wat natuurlijk logisch is, aangzien het model zo bekend is geworden de laatste jaren. Dit keer is Rose gevraagd voor een parfum campagne van Hugo Boss. Het parfum heet ‘Alive’ en dat is eigenlijk ook waar het promotie filmpje om draait. Zo zijn parfum campagnes vaak heel erg gemaakt maar dit keer gaat het echt over het leven van Rose. Zo deelt de blondine in het filmpje haar mooiste momenten van het jaar, in combinatie met het parfum. Wat opvalt is dat Rose haar twee dochters voornamelijk veel voorbij komen in de video. Het is natuurlijk super lief dat Rose haar mooiste momenten met haar kinderen waren. Rose schrijft ook bij de video dat haar kinderen haar inspireren om harder te werken, ook al is dit niet altijd makkelijk.

Rose Bertram gaat voor pleziertje onder de kerstboom

Het ziet er naar uit dat model Rose Bertram wel weet hoe ze de kerstdagen moet doorkomen. Zo poseert de blondine uitgebreid op haar Instagram met een flinke fles Grey Goose Vodka. Eerst zit Rose letterlijk onder de kerstboom met de fles en vervolgens gaar Rose cocktails maken. Hierbij draagt het model een prachtige mysterieuze outfit met een zwarte hoed. Het lijkt een spannend avondje te gaan worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!