Wow: Rose Bertram deelt verleidelijke foto vanuit bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram weet als topmodel precies hoe ze moet poseren om iedereen helemaal gek te maken. Dit keer kiest Rose ervoor om vanuit haar bed de mooiste plaatjes te schieten.

De verleidelijke bed poses van Rose Bertram

Het is geen nieuws dat Rose Bertram één van de knapste modellen van de lage landen is. Zo is de blondine natuurlijk jarenlang samen geweest met voetballer Gregory van der Wiel. Helaas zijn de twee uit elkaar, en waar sommige mensen zichzelf dan gaan verslonzen of zich niet goed genoeg voelen om actief te zijn, is bij Rose Bertram het tegenovergestelde gebeurd. De blondine heeft een ware glow-up gehad sinds de break-up en ze ziet er beter uit dan ooit tevoren. In interviews heeft Rose ook aangegeven zichzelf een beetje kwijt te zijn geraakt in haar relatie omdat ze vanaf zo’n jonge leeftijd altijd al samen waren. Gelukkig gaat het nu weer heel goed met Rose en de ene naar de andere geweldige foto komt van het model naar buiten. Daarbij vindt Rose het ook erg leuk om zelf foto’s te maken (van zichzelf) voor op haar Instagram. Zo ook deze keer op een hele spannende plek, namelijk in bed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram zonder poespas knapper dan ooit

Het model heeft bijna geen make-up op en Rose haar haren zijn van zichzelf gekruld. Hierdoor zien we hoe knap Rose is, zelfs zonder alle poespas. Rose neemt drie verschillende poses aan en lijkt zin te hebben om een beetje gek te doen. Bij de foto schrijft Rose; ‘random’, wat een goede verklaring is voor deze fotoreeks.

Lees ook: Foto: Rose Bertram heeft op vreemde plek gat in jurkje

Een filmpje vol met hoogtepunten van Rose Bertram

De grootste merken willen tegenwoordig heel graag samenwerken met Rose Bertram. Wat natuurlijk logisch is, aangzien het model zo bekend is geworden de laatste jaren. Dit keer is Rose gevraagd voor een parfum campagne van Hugo Boss. Het parfum heet ‘Alive’ en dat is eigenlijk ook waar het promotie filmpje om draait. Zo zijn parfum campagnes vaak heel erg gemaakt maar dit keer gaat het echt over het leven van Rose. Zo deelt de blondine in het filmpje haar mooiste momenten van het jaar, in combinatie met het parfum. Wat opvalt is dat Rose haar twee dochters voornamelijk veel voorbij komen in de video. Het is natuurlijk super lief dat Rose haar mooiste momenten met haar kinderen waren. Rose schrijft ook bij de video dat haar kinderen haar inspireren om harder te werken, ook al is dit niet altijd makkelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram gaat voor pleziertje onder de kerstboom

Het ziet er naar uit dat model Rose Bertram wel weet hoe ze de kerstdagen moet doorkomen. Zo poseert de blondine uitgebreid op haar Instagram met een flinke fles Grey Goose Vodka. Eerst zit Rose letterlijk onder de kerstboom met de fles en vervolgens gaar Rose cocktails maken. Hierbij draagt het model een prachtige mysterieuze outfit met een zwarte hoed. Het lijkt een spannend avondje te gaan worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!