Foto: Model Rose Bertram ziet haar eigen ‘vriendinnen’ bijna uit haar losse jurkje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Rose Bertram weet een wel heel erg spannende video te maken voor haar volgers. Dit moet je gezien hebben!

De heerlijke video van model Rose Bertram

Natuurlijk weet iedereen dat Rose Bertram een ongelooflijk knappe dame is. Maar met haar vele foto’s en video’s bewijst dit aantrekkelijke model dat nog maar eens al te meer. Haar prachtige lichaam staat altijd ontzettend goed op de foto. En dat is natuurlijk wel wat waard. De nieuwste video die Rose met haar volgers deelt is wel weer van een buitengewoon hoog niveau. De knappe blondine heeft namelijk een fotoshoot en deelt de voorbereidingen met haar volgers. Maar ze mogen ook een stukje van het eindresultaat zien. En dat is wel heel erg spannend geworden.

Lees ook: Video: Model Rose Bertram laat zich vanuit alle hoeken begluren in extreem gewaagd jurkje

De grote vriendinnen van Rose Bertram

Rose Bertram laat in de video hierboven eerst door allerlei mensen aan zich plukken. Die moeten ervoor zorgen dat Rose er op haar allerbest uit ziet tijdens de shoot. Wat een heerlijk baantje moet dat toch zijn. Als Rose helemaal mooi gemaakt is, dan volgt de daadwerkelijke fotosessie. En zoals je kan zien doet Rose exact wat er van haar gevraagd wordt. Ze presenteert zich ontzettend verleidelijk op beeld en weet iedereen te laten smullen van haar fantastische uiterlijk. Vooral de grote vriendinnen van Rose, waarvan het lijkt alsof ze bijna uit het kleine jurkje knallen, zijn favoriet bij haar fans.

Lees ook: Foto: Rose Bertram maakt je warm met strandkiekje in strak setje

Rose Bertram wordt gezien als een van de mooiste vrouwen van Nederland

Al sinds Rose begon met modellenwerk, roept men dat ze een van de aller knapste vrouwen van Nederland is. En nog steeds is dat de mening. Want Rose weet met haar spannende foto’s toch wel flink wat los te maken bij haar fans. Die worden helemaal blij als ze de knappe blondine zo zien lopen. Met haar heerlijke vormen weet Rose Bertram al haar volgers achter zich aan te krijgen. De aantrekkelijke dame heeft daar niet zo heel erg veel voor nodig. Ze staat al zo mooi op de foto van zichzelf, dat ze vrij makkelijk haar volgers kan betoveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram zet Londen op zijn kop in strak pakje

Als je deze week in Londen bent, dan moet je absoluut je ogen open houden voor de knappe verschijning van Rose Bertram. De magistrale blondine maakt namelijk deze stad een paar dagen onveilig. En dat levert natuurlijk weer de meest mooie foto’s en video’s op. Het knappe model zorgt er wel weer voor dat haar volgers genoeg te genieten hebben. Die worden door de knappe dame helemaal verwend met allerlei mooie kiekjes. En wie wil dat nou niet zien van de aantrekkelijke Rose Bertram? Daar wordt toch iedereen een stuk gelukkiger van? Rose in ieder geval zelf wel. Die vindt het zonde om haar mooie lichaam weg te stoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.