Kelly Piquet verraadt Max Verstappen op zeldzaam foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is Max Verstappen al haar hele leven trouw, maar nu lijkt het erop dat ze hem toch heeft verraden.

Niemand wist dat Kelly Piquet dit in zich had

Wanneer je Kelly Piquet en Max Verstappen samen ziet zou je niet verwachten dat Kelly op het punt stond Max te verraden. De knappe Braziliaanse leek altijd zo ontzettend trouw. Maar met deze foto laat het knappe model zien dat ze Max Verstappen heeft verraden. Dat Kelly Piquet dit in zich had wist niemand.

Kelly Piquet berijdt verraderlijk voorwerp

Kelly Piquet was bij bijna elke race dit jaar aanwezig. Dat ze Max Verstappen dan op deze manier verraad komt ook een beetje als een schok. De knappe Braziliaan heeft voor Vogue NL een fotoshoot gedaan. Hier zit ze op een grote motor. Zou dit betekenen dat Kelly Piquet motorrijden stiekem stoerder vind dan snelle auto’s? En dat terwijl ze het hele jaar naar al die snelle wagens kijkt. Natuurlijk ziet de foto van Kelly er wel geweldig uit, maar Max had waarschijnlijk liever gehad dat zijn vriendin in een Red bull auto had geposeerd.

Kelly Piquet maakt de droom van max waar

Max Verstappen heeft laatst laten weten graag een keer op een motor te willen stappen. Dit mag alleen niet van Red Bull door het gevaar wat het met zich mee brengt. Hoe stoer motor rijden ook is, Kelly Piquet moet nog even wachten voordat ze Max Verstappen op een motor ziet rijden. Dan moet ze zelf maar de droom van Max doormaken. Het kiekje van de beeldschone Braziliaan is om van te watertanden. Met een superkort broekje zit ze verleidelijk op de motor. Haar topje is ook lekker kort waardoor haar buik niet bedekt is. Max Verstappen mag van geluk spreken dat hij zo’n topper aan de haak heeft weten te slaan. Ze ziet er prachtig uit en heeft ook een stoere uitstraling. Precies wat bij een Formule 1-coureur past.

Binnenkort zien we Kelly Piquet in de winkel liggen

Nog even en Kelly Piquet zien we in de Nederlandse winkels liggen. Ze staat namelijk op de cover van Vogue NL. Dit doet ze in een paar prachtige outfitjes. Sommige lekker stoer en sommige ouderwets verleidelijk. Met haar mooie blauwe ogen kijkt ze diep in de camera. Dit terwijl ze haar motorpak heeft opengeritst. Hierdoor komt haar voorgevel tevoorschijn en haar goddelijke goed uit de verf. Als Kelly Piquet nog niet genoeg fans in Nederland had, dan zorgt deze fotoshoot er wel voor. Heel mannelijk Nederland zit straks achter de beeldschone Braziliaan aan. Hopelijk voor Max Verstappen komen er geen motorrijders aan de deur kloppen bij Kelly Piquet.
Kelly Piquet laat weinig bedekte bovenlichaam zien

In een superkort topje loopt Kelly Piquet in een geweldige omgeving rond. Haar motorpakje heeft ze nu zelfs nog verder uitgedaan. Hierdoor is haar bovenlichaam bijna niet bedekt. Nu kijkt ze met een serieuze blik voor zich uit. Dit heeft wel iets mysterieus wat perfect bij het kiekje past. Heel mannelijk Nederland is Vogue NL dankbaar voor deze samenwerking. Wat is het genieten geblazen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.