Wow: Caroline Tensen deelt zeldzaam uitdagende foto uit jonge jaren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Caroline Tensen is een Nederlandse televisiepresentatrice die al een tijdje meegaat. Er zijn voldoende plaatjes te vinden van de “oude en jongere” Caroline. Deze is trouwens wel erg uniek en een beetje apart.

Caroline Tensen, inmiddels 58, zit op de foto uitdagend te poseren op een scooter. En dat niet alleen, ze heeft namelijk ook nog een baljurk aan. Dat kan maar een ding betekenen. Of eigenlijk, veel meer dingen. Het is ons een beetje onduidelijk waarom de foto een camping, Caroline, een scooter en ook nog een wasmand bevat. Gelukkig geeft de presentatrice onder de foto uitleg. Het is namelijk allemaal voor haar eerdere bijbaan bij Beau Monde, waar ze vaak voor schreef.

Caroline Tensen bont en blauw

De presentatrice van RTL-4 was dus ook nog columnist voor Beau Monde. Haar columns gaan over van alles. Als je deze leest merk je gelijk dat ze een rijke fantasie heeft. Dat moet out wel voor het blad. Dit draait om meer dan entertainment namelijk. Zo lees je er van alles over Royalty, bekende mensen en de dure levensstijl. Dan is deze jurk tijdens het schrijven of ervoor perfect om je in te leven. Al zou Caroline met haar salaris toch ook wel genoeg verdienen? Aan het vakantiekiekje te zien valt dat op het eerste gezicht nog wel tegen. Caroline lijkt zelfs krap bij kan te zitten!

Arme Caroline in de open lucht

De presentatrice verdiende, zelfs met twee banen, waarschijnlijk niet genoeg om na al haar arbeid voor RTL en Beau Monde rustig te genieten van een luxe vakantie, inclusief 5-sterren Hotel. Op de foto zien we dat ze gewoon op de camping staat, met een wasmand. En Caroline reist gewoon met de scooter overal heen. Ze heeft wel de zon meegenomen, dat is altijd fijn. Maar die blijft ook niet eeuwig schijnen helaas. Op de camping vermaakt Caroline zich gelukkig met de was en rondjes rijden op de scooter. Ze lijkt genoeg te willen doen op haar vakanties. Zou ze, nu ze wat ouder en wijzer is, ook luxere bestemmingen willen bereiken?

Zittende presentatrice onderweg

Het zit Caroline dus niet mee. Gelukkig lijkt het haar op de foto niks uit te maken. Zo’n camping vakantie, daar kan je de drukke Caroline wel vaker vinden. De moeder van twee kinderen blijft maar bezig op vakantie en vindt zichzelf keer op keer opnieuw uit. Ook op televisie trouwens. Ze was al bekend van uiteenlopende programma’s en switched vaak zat van zender. RTL4 en de Tros, maar ook Talpa. Ooit begon het allemaal zelfs op de radio bij Veronica. Ze trekt van alles naar zich toe, deze unieke, en inmiddels 58-jarige, blondine. 

Een presentatrice uit duizenden

De presentatrice staat ook bekend om haar werk voor de postcode loterij. Ze presenteert al sinds jaar en dag het programma Eén tegen 100 op RTL4. Al heet het nu nog even Eén tegen 50  door de coronapandemie. En ze klust nog steeds bij voor de Postcodeloterij. Vanaf 2021 zit de blauwe presentatrice ook nog het nieuwe programma De Reis van je genen met trots en een glimlach te presenteren. Hierin is ze een matchmaker. Een die met behulp van de allernieuwste DNA-technieken familieleden opspoort. Ze kan, en wil, dus van alles en is, net als haar foto’s, echt uniek!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'