Wordt ‘Niks is Heilig’ van Maan de Steenwinkel een nummer 1 hit?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het heeft even geduurd, maar zangeres Maan de Steenwinkel komt eindelijk met nieuwe muziek. Wordt haar nummer Niks Is Heilig ook een nummer 1 hit?

Maan de Steenwinkel scoort goed het afgelopen jaar. Niet alleen heeft haar hit Blijven Slapen, die ze samen met Snelle maakte, dubbel platina ontvangen, ook maakte ze een megahit met Bente en gaf ze een aantal bijzondere optredens met The Streamers. Nu is het echter weer raak. Maan komt met een nieuw nummer Niks is Heilig. En dat nummer belooft nu al het grootste nummer van de zomer te worden. Alles wat Maan aanraakt wordt namelijk goud.

Lees ook: Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan geeft een voorproefje

Je hoeft gelukkig niet te wachten om alvast een voorproefje te horen van het nummer. Maan heeft namelijk tijdens haar optreden in Tivoli Vredenburg het nummer alvast een keer gespeeld voor een horde enthousiaste fans. Als Niks Is Heilig live al zo goed klinkt, dan kan de uiteindelijk plaat ook alleen maar goed zijn. Het is een prachtig nummer, waar Maan haar hele ziel en zaligheid in heeft gestoken. En dat merk je gigantisch. Maan brengt het nummer op zo’n gevoelige manier dat je alleen maar meegezogen kan worden in haar charismatische zang. Ook weet ze haar nieuwe nummer met een flinke power te brengen. De energie spat af en toe letterlijk van het podium af. Het is duidelijk dat Maan extreem trots is op haar nieuwe nummer en dat mag ook zeker. Dit kan nog zomaar eens de zomerhit van 2021 worden namelijk.

Maan viert haar nieuwe nummer met een dansje

De afgelopen dagen is Maan flink aan het promoten geslagen op Instagram om haar nieuwe nummer aan de man te brengen. Zo deed ze even een leuk en spontaan dansje, omdat ze zo van haar nummer aan het genieten was. Niks Is Heilig is een bijzonder nummer voor Maan. De zangeres vraagt zich dan ook heel erg af wie van haar luisteraars zich kan herkennen in het nummer, waar ze best wel veel van zichzelf bloot geeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan goes a capella

Niet alleen de melodie is extreem catchy, ook de lyrics van Maans nieuwe nummer raken een bijzondere noot. Daarom geeft Maan nog een laatste voorproefje van de tekst op Instagram. Daar zingt ze a capella, zonder begeleiding, om nog een keertje te benadrukken hoe bijzonder de tekst is. Maar ook om nog maar een keer te laten zien hoe goed ze eigenlijk kan zingen. Je zou het soms vergeten door al haar fratsen en dansjes eromheen, maar Maan is echt een van de beste zangeressen van Nederland op het moment. Het is dan ook fijn om een keer goed van haar stemgeluid te mogen genieten. Een pakkend ritme, gevoelige tekst en een prachtige en getalenteerde zangeres. Het kan haast niet anders of Niks Is Heilig wordt weer een enorme succesnummer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...