Wordt ‘Niks is Heilig’ van Maan de Steenwinkel een nummer 1 hit?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het heeft even geduurd, maar zangeres Maan de Steenwinkel komt eindelijk met nieuwe muziek. Wordt haar nummer Niks Is Heilig ook een nummer 1 hit?

Maan de Steenwinkel scoort goed het afgelopen jaar. Niet alleen heeft haar hit Blijven Slapen, die ze samen met Snelle maakte, dubbel platina ontvangen, ook maakte ze een megahit met Bente en gaf ze een aantal bijzondere optredens met The Streamers. Nu is het echter weer raak. Maan komt met een nieuw nummer Niks is Heilig. En dat nummer belooft nu al het grootste nummer van de zomer te worden. Alles wat Maan aanraakt wordt namelijk goud.

Lees ook: Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Maan geeft een voorproefje

Je hoeft gelukkig niet te wachten om alvast een voorproefje te horen van het nummer. Maan heeft namelijk tijdens haar optreden in Tivoli Vredenburg het nummer alvast een keer gespeeld voor een horde enthousiaste fans. Als Niks Is Heilig live al zo goed klinkt, dan kan de uiteindelijk plaat ook alleen maar goed zijn. Het is een prachtig nummer, waar Maan haar hele ziel en zaligheid in heeft gestoken. En dat merk je gigantisch. Maan brengt het nummer op zo’n gevoelige manier dat je alleen maar meegezogen kan worden in haar charismatische zang. Ook weet ze haar nieuwe nummer met een flinke power te brengen. De energie spat af en toe letterlijk van het podium af. Het is duidelijk dat Maan extreem trots is op haar nieuwe nummer en dat mag ook zeker. Dit kan nog zomaar eens de zomerhit van 2021 worden namelijk.

Maan viert haar nieuwe nummer met een dansje

De afgelopen dagen is Maan flink aan het promoten geslagen op Instagram om haar nieuwe nummer aan de man te brengen. Zo deed ze even een leuk en spontaan dansje, omdat ze zo van haar nummer aan het genieten was. Niks Is Heilig is een bijzonder nummer voor Maan. De zangeres vraagt zich dan ook heel erg af wie van haar luisteraars zich kan herkennen in het nummer, waar ze best wel veel van zichzelf bloot geeft.
Maan goes a capella

Niet alleen de melodie is extreem catchy, ook de lyrics van Maans nieuwe nummer raken een bijzondere noot. Daarom geeft Maan nog een laatste voorproefje van de tekst op Instagram. Daar zingt ze a capella, zonder begeleiding, om nog een keertje te benadrukken hoe bijzonder de tekst is. Maar ook om nog maar een keer te laten zien hoe goed ze eigenlijk kan zingen. Je zou het soms vergeten door al haar fratsen en dansjes eromheen, maar Maan is echt een van de beste zangeressen van Nederland op het moment. Het is dan ook fijn om een keer goed van haar stemgeluid te mogen genieten. Een pakkend ritme, gevoelige tekst en een prachtige en getalenteerde zangeres. Het kan haast niet anders of Niks Is Heilig wordt weer een enorme succesnummer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!