De mooiste Instagram foto’s van Milou uit Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel haar relatie geen stand hield heeft Milou Rietjens uit Boer Zoekt Vrouw wel een hoop volgers aan het programma over gehouden. En die genieten van haar mooie foto’s. 

Milou Rietjens was het hoogtepuntje uit haar seizoen Boer Zoekt Vrouw. Hoewel de relatie die ze aan het programma overhield van korte duur was, heeft de blondine niet zoveel te klagen. Ze ziet er hartstikke gelukkig uit. Op haar Instagram pagina deelt Milou het ene na het andere hoogtepuntje uit haar leven. En dat zijn stuk voor stuk prachtige foto’s. Want Milou weet altijd hoe ze charmant op de foto moet staan. Daarom zijn hier haar mooiste Instagram foto’s!

Lees ook: Milou van BZV duikt op in Zeeland: hereniging met Boer Bastiaan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Milou doet aan witwassen

Haar laatste foto op Instagram is gelijk raak. Milou grijpt met haar pose boven op het wasrek gelijk de aandacht. “Lekker witwassen!” zet ze er nog voor de grap bij. Deze meid heeft absoluut een goed gevoel voor humor. Zowel beauty als brains dus voor Milou. Voor wie beweert dat een goede foto maken in het washok niet mogelijk is, bewijst Milou maar weer het tegendeel. De prachtige blondine kan nog charmant overkomen op een stapel vuile was. En dat is erg indrukwekkend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Milou geeft je een kusje

Speciaal richting al haar single volgers gaf Milou een extra dikke zoen op Valentijnsdag. De lieve blondine steekt graag een hart onder de riem van al haar alleenstaande fans. Zelf weet ze ook als geen ander hoe het is om single te zijn op de dag van de liefde, dus deelt ze maar al te graag een lief kusje uit. Wat een schat is Milou toch ook!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Milou haar uitdagende kant

Maar vergis je niet. Milou heeft niet alleen maar een lieve kant. Ze kan ook heel goed uitdagen. Dat bewijst ze maar weer met haar verleidelijke burlesque outfit. Milou neemt themafeestjes heel serieus, want deze spontane dame is altijd wel in voor plezier. Dus kleed ze zich zo verleidelijk mogelijk om helemaal aan te sluiten bij het thema. Als je iets doet, doe het dan goed. En Milou lijkt zich prima te vermaken in haar uitdagende kleren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Een lekker spontane meid

Milou is zo knap, dat je er bijna van moet huilen. Al kan dat natuurlijk die ui op haar hoofd zijn. Ze is een spontane meid, die altijd wel in is voor een grapje. Milou houdt van lachen. Het is dan maar goed dat ze zo’n mooie lach heeft. De lach van Milou is aanstekelijk. Als Milou begint te lachen, dan wordt je meteen vrolijk. Wat een droommeid is het toch!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.