WIDM-kijkers denken na deze foto De Mol definitief ontmaskerd te hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nadat WIDM een bericht plaatst waarin wordt gevraagd op wie de mensen zitten is het al snel duidelijk wie nu de mol is…

In het programma Wie is de Mol? zitten nu nog maar 5 kandidaten. We komen dus steeds dichterbij de finale! Daarom heeft het Instagram-account van WIDM besloten om een post te maken met de vraag op wie mensen zitten. En daar kwam veel belangrijke informatie uit! Klik hier om het Instagram bericht zelf te bekijken.

WIDM kandidaten; Anna Gimbrere, Fons Hendriks, Kees van der Spek, Rian Gerritsen en Rosario Mussendijk

Hebben WIDM-kijkers de mol ontmaskerd?

Het programma Wie is de Mol? heeft al 8 afleveringen gehad, en omdat we zo dicht bij het einde zijn, heeft het Instagram-kanaal van WIDM een post geplaatst met de tekst: ‘Nog 5… Durf jij al je punten op één kandidaat in te zetten?’ Op de post zijn enorm veel reacties gekomen, namelijk wel meer dan 300! Dat is een groot verschil, want normaal gesproken zijn er maar rond de 30 reacties op de posts van het WIDM-kanaal. In de reacties zijn veel mensen ervan overtuigd te weten wie de mol is. Maar wie de mol echt is, blijft een grote discussie.

Is de mol nu al ontmaskerd?

Er zijn veel verschillende meningen, zoals: ” Zit al sinds aflevering 1 op kees.”, Alles op Rosario. Hij is de mol , Fons is de mol!” , ”Ik denk Rian ze is weinig in beeld en loopt ook bij opdrachten vaak alleen.” en ”Alles op Anna vanaf aflevering 3!” Zo zien we toch dat het dit seizoen erg lastig is en niet iedereen op één lijn zit. Is dit dan toch weer zo’n seizoen waar niemand echt had kunnen weten wie de mol nu echt is? Alle kijkers kunnen in ieder geval niet wachten tot de mol eindelijk bekend is. De finale van Wie is de Mol 2024 zal plaatsvinden op zaterdagavond 9 maart.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!