Weervrouw Amara Onwuka geeft modeshowtje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouwen zijn al lang niet meer die stoffige dames die 24/7 met hun hoofd in de wolken lopen. Amara Onwuka bewijst avond na avond samen met haar collega’s dat het weerbericht hand in hand gaat met pittige, stoere of juist uitermate vrouwelijke outfits!

Hoewel we het weer tegenwoordig supersnel bij de hand hebben met weerwebsites- en apps weten weervrouwen zich nog steeds onmisbaar te maken. Het is namelijk véél leuker om te horen of het morgen kloteweer gaat worden als het uit de mond van Nicolien Kroon, Willemijn Hoebert of Amara Onwuka komt. Die laatste geeft je op Instagram een kijkje achter de schermen!

Lees ook: Wie is de leukste weervrouw van Nederland?

Amara Onwuka laat garderobe zien

Het weer presenteren is geen simpele taak. Je favoriete weervrouwen moeten hun teksten zelf voorbereiden, zorgen dat hun beeldmateriaal op het greenscreen klopt en – ook niet onbelangrijk – mooi voor de dag komen! Amara Onwuka laat zien dat vooral dat laatste puntje soms keuzestress met zich meebrengt. Ze kan een heus modeshowtje houden met al die outfits! Welke van de vier moet ze vanavond aantrekken?

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amara Onwuka (@amaraonwuka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..