Weervrouw Amara Onwuka geeft modeshowtje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouwen zijn al lang niet meer die stoffige dames die 24/7 met hun hoofd in de wolken lopen. Amara Onwuka bewijst avond na avond samen met haar collega’s dat het weerbericht hand in hand gaat met pittige, stoere of juist uitermate vrouwelijke outfits!

Hoewel we het weer tegenwoordig supersnel bij de hand hebben met weerwebsites- en apps weten weervrouwen zich nog steeds onmisbaar te maken. Het is namelijk véél leuker om te horen of het morgen kloteweer gaat worden als het uit de mond van Nicolien Kroon, Willemijn Hoebert of Amara Onwuka komt. Die laatste geeft je op Instagram een kijkje achter de schermen!

Lees ook: Wie is de leukste weervrouw van Nederland?

Amara Onwuka laat garderobe zien

Het weer presenteren is geen simpele taak. Je favoriete weervrouwen moeten hun teksten zelf voorbereiden, zorgen dat hun beeldmateriaal op het greenscreen klopt en – ook niet onbelangrijk – mooi voor de dag komen! Amara Onwuka laat zien dat vooral dat laatste puntje soms keuzestress met zich meebrengt. Ze kan een heus modeshowtje houden met al die outfits! Welke van de vier moet ze vanavond aantrekken?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.