Weervrouw Amara Onwuka geeft modeshowtje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouwen zijn al lang niet meer die stoffige dames die 24/7 met hun hoofd in de wolken lopen. Amara Onwuka bewijst avond na avond samen met haar collega’s dat het weerbericht hand in hand gaat met pittige, stoere of juist uitermate vrouwelijke outfits!

Hoewel we het weer tegenwoordig supersnel bij de hand hebben met weerwebsites- en apps weten weervrouwen zich nog steeds onmisbaar te maken. Het is namelijk véél leuker om te horen of het morgen kloteweer gaat worden als het uit de mond van Nicolien Kroon, Willemijn Hoebert of Amara Onwuka komt. Die laatste geeft je op Instagram een kijkje achter de schermen!

Lees ook: Wie is de leukste weervrouw van Nederland?

Amara Onwuka laat garderobe zien

Het weer presenteren is geen simpele taak. Je favoriete weervrouwen moeten hun teksten zelf voorbereiden, zorgen dat hun beeldmateriaal op het greenscreen klopt en – ook niet onbelangrijk – mooi voor de dag komen! Amara Onwuka laat zien dat vooral dat laatste puntje soms keuzestress met zich meebrengt. Ze kan een heus modeshowtje houden met al die outfits! Welke van de vier moet ze vanavond aantrekken?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!