Voor wie kookt Milou van Boer Zoekt Vrouw nu?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na maanden samengewoond te hebben moet Milou weer even wennen aan haar nieuwe single leventje! Zonder hongerige boer in de buurt kookt ze nu thuis voor zichzelf. Maar voor wie is dat tweede bord met eten dan?

Milou van Boer Zoekt Vrouw mag eindelijk weer iets avontuurlijker zijn in de keuken! Boer Bastiaan hield vooral van traditionele kost, dus zagen we Milou vooral grote hoeveelheden aardappelen en vlees bereiden. Nu Milou weer single is kan ze eindelijk weer koken waar ze zelf zin in heeft! Aan de grootte van de porties moet ze nog wel even wennen: ze heeft alsnog voor twee gekookt! Milou laat er geen gras over groeien!

Lees ook: Milou van BZV reageert op breuk: ‘Niet mijn keuze’

Milou van BZV kookt nog steeds voor twee

Maandenlang enorme porties eten maken heeft z’n voordelen. Ze kan nu steeds iemand uitnodigen om van haar kookkunsten te genieten. Zo zit Milou tijdens de feestdagen niet bepaald verlegen om gezelschap. Trots showt ze haar culinaire creaties aan haar volgers. Maar voor wie is dat tweede bord dan? Is ze nu al over Boer Bastiaan heen? Of behandelt ze haar hond gewoon heel goed? Vals alarm: het gaat om ‘slechts’ een vriendin. Ook gezellig!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?