Voor wie kookt Milou van Boer Zoekt Vrouw nu?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na maanden samengewoond te hebben moet Milou weer even wennen aan haar nieuwe single leventje! Zonder hongerige boer in de buurt kookt ze nu thuis voor zichzelf. Maar voor wie is dat tweede bord met eten dan?

Milou van Boer Zoekt Vrouw mag eindelijk weer iets avontuurlijker zijn in de keuken! Boer Bastiaan hield vooral van traditionele kost, dus zagen we Milou vooral grote hoeveelheden aardappelen en vlees bereiden. Nu Milou weer single is kan ze eindelijk weer koken waar ze zelf zin in heeft! Aan de grootte van de porties moet ze nog wel even wennen: ze heeft alsnog voor twee gekookt! Milou laat er geen gras over groeien!

Lees ook: Milou van BZV reageert op breuk: ‘Niet mijn keuze’

Milou van BZV kookt nog steeds voor twee

Maandenlang enorme porties eten maken heeft z’n voordelen. Ze kan nu steeds iemand uitnodigen om van haar kookkunsten te genieten. Zo zit Milou tijdens de feestdagen niet bepaald verlegen om gezelschap. Trots showt ze haar culinaire creaties aan haar volgers. Maar voor wie is dat tweede bord dan? Is ze nu al over Boer Bastiaan heen? Of behandelt ze haar hond gewoon heel goed? Vals alarm: het gaat om ‘slechts’ een vriendin. Ook gezellig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!