Foto: Miljuschka Witzenhausen maakt reclame voor haar tijdschrift en de reacties zijn onverbiddelijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige brunette Miljuschka Witzenhausen heeft weer een ontzettend spannend plaatje van zichzelf gedeeld. 

Miljuschka Witzenhausen geeft net niet alles prijs

De knappe dame is zeer veelzijdig. Zo verschijnt Miljuschka vaak op telvisie, is ze ontzettend actief op social media en heeft ze haar eigen magazine. Vooral dat laatste probeert ze veel te promoten en daar haalt ze alles voor uit de kast. Met haar verleidelijke foto’s online probeert Miljuschka haar fans tevreden te houden en ervoor te zorgen dat ze met zijn allen massaal haar nieuwe magazine kopen. En dat lijkt vooralsnog te lukken, want de reacties onder haar nieuwste foto zijn uitermate lovend. Miljuschka verbergt haar verleidelijk achter een stapel van haar eigen magazines en zorgt er zo voor dat haar volgers blijven verlangen naar meer. De foto geeft eigenlijk niet zoveel weg, maar dat helpt ergens ook wel weer bij het verleiden. En laat Miljuschka daar nou net heel erg goed in zijn.

Miljuschka Witzenhausen maakt zich op voor een hete kerst

De aantrekkelijke brunette weet wel hoe ze de feestdagen een beetje warmer kan maken. Ze heeft namelijk een spannend plaatje van zichzelf online gezet in een ontzettend heet kerstpakje. En dat zorgt er natuurlijk voor dat iedereen weer meer wilt zien van de geweldige dame. Maar als je van Miljuschka nog even wat extra foto’s wilt bekijken, dan zal je toch echt haar nieuwste magazine moeten bemachtigen. En als je dat niet wilt, dan kan je jezelf altijd nog troosten met de prachtige kiekjes die Miljuschka deelt op haar Instagram pagina. Die zijn namelijk ook ontzettend mooi om naar te mogen kijken. Miljuschka zorgt er in ieder geval goed voor dat haar volgers weer iets te genieten hebben elke dag. Daar zorgen haar spannende foto’s wel voor. En die zijn vaak echt wel van een andere klasse dan wat je meestal tegenkomt op social media.

Het verleidelijke van Miljuschka Witzenhausen

De prachtige chef weet al haar volgers met elke foto weer enorm te verleiden dankzij haar fantastische . Met haar geweldige rondingen weet de knappe brunette al haar volgers te betoveren. Haar heerlijke lijf staat centraal op de meeste van haar foto’s. En geef Miljuschka eens ongelijk. Als je er zo ongelooflijk goed uit ziet, dan wil je dat toch ook gewoon delen met de wereld? En dat is dan ook exact wat de knappe brunette doet. Met haar foto’s maakt ze in ieder geval iedereen die haar volgt op Instagram weer een beetje blijer. Want hoe slecht je dag ook is, na het zien van de rondingen van Miljuschka, gaat het waarschijnlijk alweer ietsje beter. Dat is de bijzondere gave van Miljuschka Witzenhausen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...