Foto: Zangeres Elize helpt Almere City aan promotie met zeer luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Prachtprestatie van Almere City! De voetbalclub uit Flevoland promoveerde onlangs naar de Eredivisie. Deden ze dat volledig op eigen kracht? Stiekem hielp zangeres Elize ook een beetje mee…

Zangeres Elize moedigt Almere City in zeer luchtig jurkje aan

Op een zinderende zondag, waar de thermometer de 30 graden aantikte, bracht zangeres Elize niet alleen haar betoverende stem, maar ook haar opvallend luchtige jurkje naar het voetbalveld. Haar doel? Almere City aanmoedigen en ondersteunen op hun weg naar promotie naar de Eredivisie. Elize maakte samen met haar vriend, Almere City-assistent-trainer Hedwiges Maduro, de reis van Almere naar Emmen. Met haar aanwezigheid en enthousiaste support bracht Elize een golf van positieve energie naar het stadion. Terwijl de zweetdruppels over de gezichten van de spelers rolden, zorgde Elize met haar open jurkje ervoor dat het vuur van passie en doorzettingsvermogen in hen werd aangewakkerd.  En de resultaten spraken voor zich. Almere City liet zich inspireren door de aanmoedigingen en wist uiteindelijk te promoveren naar een hogere competitie. Eenmaal terug stond Almere voor het eerst op zijn kop en was er een zinderend publiek klaar om Almere City op te vangen!

Promoveert Elize mee met haar vriend Hedwiges Maduro?

In een opwindende wending van gebeurtenissen staat zangeres Elize momenteel op pole position voor een dubbele promotie. Met de promotie van Almere City naar de Eredivisie is ze al halverwege haar triomf. Maar er is meer goed nieuws in aantocht. Haar vriend Hedwiges Maduro, op dit moment nog assistent-trainer van Almere City, wordt in verband gebracht met een mogelijke overstap naar topclub Ajax. Als deze transfer doorgaat, zou het een droomscenario zijn voor Elize en een dubbele promotie betekenen! Het promotie verhaal kan zo nog mooier worden, met de mogelijke overstap van Hedwiges Maduro naar Ajax. Daar zou hij moeten functioneren als rechterhand van trainer Maurice Steijn. Dat zou dus betekenen

Zangeres Elize helpt Almere City groeien

Zangeres Elize, een ware meesteres in het creëren van onvergetelijke momenten, laat zien dat muziek en voetbal hand in hand kunnen gaan. De kracht van social media is geen geheim voor Elize, en ze maakt optimaal gebruik van haar Instagram-account om haar enthousiasme voor Almere City te delen. Met regelmaat deelt ze beelden van de club en deelt ze haar liefde voor voetbal met haar volgers. Haar passie en betrokkenheid zijn duidelijk voelbaar, en ze inspireert anderen om hetzelfde vuur te voelen voor Almere City!
Zangeres Elize laat volgers graag genieten

Zangeres Elize weet als geen ander hoe ze haar volgers kan trakteren op een dosis aantrekkelijke vibes. Op Instagram neemt ze haar fans mee naar het zwembad en deelt ze vrolijke en sprankelende foto’s van haar zwempartijen. Met haar verleidelijke glimlach en badpak weet ze haar volgers te betoveren. Of ze nu speels in het water springt of gewoon ontspannen in het zwembad poseert, Elize weet hoe ze haar volgers kan laten genieten van het goede leven. Haar levendige foto’s stralen vreugde en vrijheid uit, en inspireren anderen om ook volop van de zomer te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!