Foto: Geraldine Kemper laat haar topje thuis tijdens vakantie met knappe vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper laat haar zwemkleding lekker thuis liggen en laat dat aan de hele wereld met trots zien! Is ze hem vergeten?

Geraldine Kemper is trots

In haar meest recente Instagram-post is Geraldine Kemper duidelijk minimaal gekleed, maar het lijkt haar niets te deren. Zoals te zien is op de Instagram-foto, bevindt Geraldine zich op vakantie en geniet ze van een leuk uitje met haar vriendinnen. Of ze alles betaalt? Dat blijft een mysterie, maar één ding is zeker: ze heeft zeker genoeg geld om dit soort avonturen te bekostigen! Daarnaast is op de laatste foto te zien dat ze helemaal geen aanheeft. Natuurlijk, laten we onze creativiteit de vrije loop laten en een beetje dieper graven in wat er onder de oppervlakte schuilgaat.

Waar kennen we Geraldine Kemper van?

Geraldine Kemper is een bekende persoonlijkheid in de Nederlandse entertainmentwereld. Haar bekendheid heeft ze voornamelijk te danken aan haar veelzijdige carrière op televisie. Ze heeft deelgenomen aan en gepresenteerd in verschillende tv-programma’s en projecten, waardoor ze een herkenbaar gezicht is geworden voor het Nederlandse publiek. Daarnaast heeft Geraldine in een van de meest opvallende programma’s geschitterd, een populair programma over verboden substanties. Hier speelde ze een belangrijke rol als presentatrice en verslaggever, waarbij ze openhartige gesprekken en reportages leidde. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan andere programma’s zoals Expeditie Robinson, waarin ze haar avontuurlijke kant liet zien door te overleven op een onbewoond eiland. Ook heeft ze als presentatrice gewerkt aan diverse evenementen en award shows in de entertainmentindustrie.

Geraldine Kemper vertelt weer eens iets geks

Geraldine vertelt in haar podcast dat ze een bucket-list item heeft afgestreept. Gwen van Poorten en Geraldine Kemper hebben samen een podcast waar ze verschillende onderwerpen discuteren. Hierin meldt Geraldine iets nieuws geprobeerd heeft en een bucketlistitem heeft kunnen afstrepen. Ze vertelt dat ze het heeft gedaan in een gondel. de vriend van Geraldine en Geraldine zelf zaten alleen in een gondel en gingen er hard aan toe voor 6-7 minuten zoals Geraldine meldde. Ze zei dat ze het leuk vond.

Wat doet Geraldine Kemper nu in het dagelijkse leven?

Zoals in het vorige stukje vermeld was, heeft ze een podcast met Gwen van Poorten waar ze wekelijks podcasts post. Daarnaast is er een hoop gedoe met betreft nep advertenties waarin zij de dupe is van een grote scam. Dit gaat om het investeren van nep cryptovaluta’s, Pas daar mee op! In een recent interview deelt ze ook dat mensen in twijfel nemen dat het skilift verhaal wel echt is. Daarop heeft ze alleen te zeggen: “twee mensen weten wat de waarheid is.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...