Video: Wilfred en Olcay drukken Merel Ek met de rug tegen de muur na VI-uizending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek wordt na VI-uitzending flink voor het blok gezet door Wilfred en Olcay met een vragenvuur over haar privéleven…

Wilfred en Olcay zetten Merel Ek onder druk in de wandelgangen

Na de uitzending van Vandaag Inside praten Wilfred Genee, Olcay Gulsen en Merel Ek nog even na. Hierbij komt vanuit een totaal onverwachte hoek een privé-vraag van Wilfred aan Merel. Hij vraagt namelijk, totaal uit het niks, ‘Heeft jouw vriend jou al gevraagd?’ Merel is duidelijk verrast, en hakkelt dat ze nog niet ten huwelijk is gevraagd. Hierna worden er nog veel meer lastige vragen gesteld over dit onderwerp. Eén hiervan is of Merel überhaupt wel ooit wil trouwen, waarop ze zegt dat ze dat toch wel erg duur vindt. “Wat Hollands!”, roept Olcay.

Merel probeert vervolgens soepel het gespreksonderwerp te veranderen en dat lukt haar ook. Toch wordt ze op het einde van het gesprekje nóg een keer flink aan de tand gevoeld over hetzelfde onderwerp. Het lijkt wel een ondervraging, Merel staat echt een beetje met haar rug tegen de muur! Uiteindelijk lukt het Wilfred en Olcay niet om antwoord te krijgen op de vraag: Zou je ‘ja’ zeggen als je vriend je vraagt? Merel is duidelijk klaar met het indringende interviewtje, en zegt dat haar vriend de eerste zal zijn die het weet.

Bekijk de hele video hier.

merel ek vi

Meer zien van Vandaag Inside doe je op Instagram

Wil jij meer zien van Vandaag Inside? Neem dan zeker even een snel een kijkje op hun Instagram. Of wil je foto’s bekijken van de populaire blondine Merel Ek? Volg dan deze link voor haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!