Video: Voetbalster Jill Roord wisselt op de valreep van shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vlak voor het WK begint dropt topspeelster Jill Roord een bommetje: volgend seizoen speelt ze niet meer bij wolfsburg, maar bij manchester city. Een vreemd moment, maar dus op de valreep nog een shirtwissel!

Lees ook: Video: Oranjeleeuwin Jill Roord is ook zéér goed met kleinere balletjes

Oranje Leeuwin Jill Roord gaat van Wolfsburg naar Manchester City

Jill Roord heeft een opvallende keuze gemaakt. En die maakt ze net voor het WK in Australië bekend aan de wereld. Na het WK maakt ze namelijk een transfer. De middenveldster gaat namelijk over van Wolfsburg naar Manchester City. En hoewel de timing misschien een beetje vreemd is om de transfer te maken, dan wel naar buiten te brengen, is het voor Jill natuurlijk erg mooi. Ze tekent bij Manchester City voor een periode van 3 jaar. Daar kan ze zich de komende jaren gaan ontwikkelen tot een van de sterspeelsters uit het team. Er staan dus spannende dingen aan te komen voor de prachtige blondine. Met een heerlijke video maakt de blondine bekend dat ze deze overstap gaat maken.

Jill Roord keert terug naar Engeland

De transfer betekent dat de Nederlandse voetbalster weer teug mag naar Engeland. Daar speelde ze eerder 2 jaar bij Arsenal. Jill is een sterke middenveldster die een echte toevoeging is voor ieder tea. Daarbij zal de ervaring met het Engelse voetbal ook wel geholpen hebben in de keuze Jill naar Manchester te halen. Bij haar nieuwe club mag ze straks rugnummer 20 dragen.

Jill Roord is erg blij met overstap naar Manchester City

De prachtige voetbalster reageert zelf ook op de transfer en laat weten dat ze zeer enthousiast is over de overstap: “Ik heb dit altijd een fantastische club gevonden met veel kwaliteit. Ik hou echt van de manier waarop ze spelen en ik heb het gevoel dat het perfect bij me past. Er zit veel kwaliteit in het team en het is een jonge ploeg met veel potentie, wat erg belangrijk is voor mij. Ik kijk er naar uit om bij Manchester City te beginnen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Roord (@jillroord)

Engeland krijgt er een prachtige voetbalster bij

Met Jill Roord krijgt Engeland er als land weer een prachtige voetbalster bij. De aantrekkelijke blondine weet met haar foto’s op Instagram altijd iedereen flink te doen blozen. De knappe dame staat altijd zeer spontaan op de foto, met een lach waar je de poolkappen mee zou kunnen smelten. De verleidelijke speler kan niet wachten om het shirtje van Manchester City aan te trekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Roord (@jillroord)

De loopbaan van Jill Roord in het professionele voetbal

Al in 2012 gooide Jill Roord hoge ogen bij FC Twente. Daarna is ze naar Bayern München gegaan om het te maken in het Europees voetbal. In de jaren daarna heeft ze nog bij Arsenal FC en Wolfsburg gespeeld. Niet de kleinste namen in de professionele voetballerij. Vorig jaar wist de knappe blondine ook al bijna een transfer voor elkaar te krijgen. Toen had ze haar ogen gericht op FV Barcelona, maar Wolfsburg vond dat toch niet zo’n fijne gedachte. Later verloor Wolfsburg van Barcelona en leek daarmee de kans van Jill op een transfer voorlopig voorbij. Het nieuws van de wissel naar Manchester City komt dus redelijk onverwachts.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Roord (@jillroord)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden. 

Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest pikante foto's.