Video: Vlaamse Hanne Troonbeeckx laat met haar voetjes spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hanne Troonbeeckx deelt een video via Instagram. De blondine laat iemand fanatiek met haar voetjes spelen, wat zelfs leidde tot flink genot bij de presentatrice..

Hanne Troonbeeckx deelt een opvallende video op Instagram. De blondine kennen we niet als iemand die snel mensen aan haar laat zitten, maar na het zien van deze video is dat vooroordeel wel weg. Sterker nog, Hanne lijkt van deze aanrakingen intens te genieten. Maar wie zit er hier te spelen met de glibberige voetjes van Hanne?

Hanne Troonbeeckx wordt hevig aangeraakt bij voeten

Hanne Troonbeeckx is een dame die veel om haar uiterlijk geeft. Tenminste, dat is wat wij denken. De blondine ziet er niet voor niets zo beeldschoon uit. Hanne zal vast wel zo nu en dan een behandeling krijgen bij de schoonheidsspecialiste of bij een nagelsalon. Maar buiten die twee dingen om, lijkt Hanne bij nóg een lichaamsdeel intiem behandeld te worden. En mocht de presentatrice nou net hiervan een video op Instagram plaatsen, waar haar voetjes flink in de watten worden gelegd. Op de video is te zien hoe Hanne Troonbeeckx een speciale behandeling krijgt omtrent haar voeten. Met een glibberige gel krijgt de presentatrice een heuse massage en behandeling in één. En de blondine lijkt zeer te genieten van deze aanrakingen bij haar voeten. Echter lijkt er wel maar één iemand te zijn die bij dit lichaamsdeel mag komen van Hanne; “De énige die met mijn voetjes mag spelen“. En hier doelt Hanne natuurlijk op de specialiste. Er is er dus maar één die er toestemming voor heeft om de voeten van Hanne aan te raken. Helaas voor haar volgers, die nog een kans dachten te hebben..

Lees ook: Foto: Mol-verdachte Kim-Lian van der Meij zit iets té letterlijk met haar voeten in de klei

Hanne Troonbeeckx deelt romantische huwelijksfoto

Hanne Troonbeeckx is natuurlijk een bloedmooie dame, maar helaas voor het publiek en haar volgers is deze Vlaamse presentatrice hartstikke bezet. Sterker nog, de blondine is getrouwd! Via Instagram deelt Hanne een klein eerbetoon aan haar vriend, die ze nu natuurlijk haar echtgenoot mag noemen. De blondine lijkt haar geluk niet op te kunnen; “Een half jaar Mr & Mrs Brans. Al een half jaar mag ik deze heerlijkheid mijn echtgenoot noemen. Al een half jaar zot gelukkig! En al een half jaar zalig nagenieten“. Dus ondanks dat haar volgers geen kans meer maken bij de blondine, is Hanne zelf wel zielsgelukkig met haar echtgenoot. En dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait! Bij dit eerbetoon deelt de presentatrice ook nog een foto uit het recente verleden, namelijk tijdens de bruiloft. Hierop zijn de twee tortelduifjes te zien, met een glas champagne in hun hand. En ze waren niet zomaar ergens getrouwd, de twee waren voor de gelegenheid op Ibiza! Het beloofde nog een onvergetelijke dag en avond te worden. Met nóg meer champagne..

Lees ook: Video: Davina Michelle breekt de tent af op Belgische tv

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!