Video: Victoria Koblenko heeft het overduidelijk ijskoud in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko heeft altijd van die heerlijk verfrissende ideeën. Deze keer letterlijk, aangezien ze in ijskoud water springt in haar . 

Een ijskoud bad voor Victoria Koblenko

Victoria Koblenko houdt ervan om in ijskoud water te springen. Je zou het niet zo snel achter de knappe actrice en activiste zoeken, maar ze vindt het heerlijk. Het activeert gelijk heel haar , helpt bij het opbouwen van immuunsysteem en nog veel meer voordelen. Het geeft Victoria ook een mooi excuus om in haar weer een aantal leuke filmpjes te maken. En dat vindt natuurlijk niemand erg. Victoria ziet er zonder haar normale kleren namelijk ontzettend goed uit. De video valt dus ook goed in de smaak bij haar volgers.

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko weet precies wat haar volgers willen zien

Victoria Koblenko haalt voor zichzelf nieuw record

De knappe dame zit al ruim twee minuten in bijna bevroren water. Ze wordt steeds beter in haar grenzen verleggen. Nog even en ze kan gewoon hele baantjes zwemmen als het buiten sneeuwt. Victoria vindt het heerlijk om in het water te liggen. Het geeft haar echt een kick. Normaal gesproken zie je Victoria ook wel veel aan het water, maar dan loopt ze meestal over een of ander tropisch strand. Dat is dan toch even anders dan wat ze hier laat zien. Gelukkig maakt het voor Victoria zelf niet zoveel uit. Water is water en in de buurt van water zijn maakt haar gelukkig. Of ze nu met haar blote voeten op het strand in het water staat of in een Nederlandse rivier springt, dat is haar om het even.

Het is niet de eerste keer voor Victoria Koblenko

Het is ook zeker niet de eerste keer voor Victoria Koblenko dat ze zich laat onderdompelen in ijskoud water voor haar watertherapie, zoals ze het zelf noemt. Een tijdje terug was Victoria bezig met een inzamelingsactie voor Oekraïne en daar haalde ze zoveel geld mee op, dat ze even een ludieke actie uit moest halen. En daarvoor ging Victoria ook al het water in. Toen vond ze het allemaal nog wel een beetje spannend, maar inmiddels is ze helemaal gewend aan de koude temperaturen en vindt ze het geweldig om in het water te duiken.

Toch heeft Victoria Koblenko liever een tropisch strand

Hoewel het koude water goed voor je is en ontzettend verfrissend kan zijn, heeft Victoria Koblenko toch liever een tropisch strand tot haar beschikking. En dat is ook niet zo gek, want wie ligt nou niet graag met meer dan dertig graden in de zon of gaat lekker verkoelend de zee in? Victoria deelt al deze foto’s ook met haar volgers. Als je Victoria dus volgt heb je vaak veel plezier, want dan kan je heerlijk genieten van een hele reeks aan mooie foto’s in . Victoria vindt het ook niet erg om dat te laten zien. Ze is namelijk erg trots op haar verleidelijke .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...