Video: Topje Sylvana IJsselmuiden geeft enorm ‘inkijkje’ in sportcarrière

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden houdt graag haar fans op de hoogte van de ontwikkelingen in haar leven en geeft graag een inkijkje. 

De prachtige presentatrice Sylvana IJsselmuiden is altijd erg lief voor haar volgers. Ze voelt zich altijd zeer dankbaar dat mensen geïnteresseerd zijn in haar leven en doet daarom ook haar uiterste best om mensen het naar de zin te maken. Dit doet ze door haar volgers veel mee te nemen naar de interessante dingen die ze doet en veel foto’s en video’s te maken om met hen te kunnen delen. Zo gaf Sylvana laatst een bijzonder inkijkje in haar leven. En dat werd natuurlijk enorm gewaardeerd door haar lieve volgers.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden verovert Zandvoort met veel te kort broekje

Sylvana geeft sport geheimen weg op verleidelijke video

als er iets is wat Sylvana heerlijk vindt om te doen, dan is het wel sporten. De knappe blondine gaat gerust elke dag een stukje rennen. Daarmee zet ze niet alleen de stress van de dag van zich af, maar zorgt ze er ook voor dat ze heerlijk in vorm blijft. En tijdens het sporten maakt ze natuurlijk genoeg mooie foto’s en video’s. Zo geeft ze wel een klein beetje al haar sportgeheimen prijs, maar Sylvana weet dat haar volgers de content enorm waarderen. En haar volgers houdt de knappe blondine graag tevreden. Dus elke keer richt ze de camera weer op zichzelf en maakt ze een mooi filmpje voor de mensen thuis om van te kunnen genieten.

Ook zonder make-up is Sylvana een beeldschone dame

Tijdens het sporten heeft Sylvana natuurlijk geen make-up op. Die haalt de knappe presentatrice van tevoren van haar gezicht, zodat ze zich niet druk hoeft te maken dat het uitloopt tijdens het sporten. Maar ook zonder haar make-up ziet de knappe blondine er uiterst verleidelijk uit. Nu doet Sylvana ook wel een extra verleidelijke pose aannemen om te compenseren, maar dat maakt niemand echt heel veel uit. Zolang haar volgers van een mooie video kunnen genieten vinden ze het allemaal wel goed. En een mooie video kregen ze zeker. Sylvana maakt ook van sporten een echt feestje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEERVOORMANNEN.💥 (@meervoormannen)

Sylvana bekeek GP van Zandvoort in extreem kort broekje

Sylvana, als echte F1 fan, was natuurlijk afgelopen weekend elke dag in Zandvoort te vinden. Daar genoot ze van Max Verstappen. Daar had ze wel de perfecte outfit voor uitgekozen. In een van haar kortste broekjes liep ze over het circuit. En met de felle zon was dat maar goed ook. Op die manier kon Sylvana nog een beetje bruin worden tijdens haar werkdag. Ze droeg een strak oranje truitje om haar support voor Max te tonen en om iedereen om haar heen een plezier te kunnen doen met haar strakke lichaam. De foto’s en filmpjes van Sylvana in Zandvoort werden erg goed ontvangen. Dat komt voor een deel ook door de spannende outfit die Sylvana had aangetrokken. Die mag ze zeker vaker uit de kast halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!