Video: Topje Sylvana IJsselmuiden geeft enorm ‘inkijkje’ in sportcarrière

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden houdt graag haar fans op de hoogte van de ontwikkelingen in haar leven en geeft graag een inkijkje. 

De prachtige presentatrice Sylvana IJsselmuiden is altijd erg lief voor haar volgers. Ze voelt zich altijd zeer dankbaar dat mensen geïnteresseerd zijn in haar leven en doet daarom ook haar uiterste best om mensen het naar de zin te maken. Dit doet ze door haar volgers veel mee te nemen naar de interessante dingen die ze doet en veel foto’s en video’s te maken om met hen te kunnen delen. Zo gaf Sylvana laatst een bijzonder inkijkje in haar leven. En dat werd natuurlijk enorm gewaardeerd door haar lieve volgers.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden verovert Zandvoort met veel te kort broekje

Sylvana geeft sport geheimen weg op verleidelijke video

als er iets is wat Sylvana heerlijk vindt om te doen, dan is het wel sporten. De knappe blondine gaat gerust elke dag een stukje rennen. Daarmee zet ze niet alleen de stress van de dag van zich af, maar zorgt ze er ook voor dat ze heerlijk in vorm blijft. En tijdens het sporten maakt ze natuurlijk genoeg mooie foto’s en video’s. Zo geeft ze wel een klein beetje al haar sportgeheimen prijs, maar Sylvana weet dat haar volgers de content enorm waarderen. En haar volgers houdt de knappe blondine graag tevreden. Dus elke keer richt ze de camera weer op zichzelf en maakt ze een mooi filmpje voor de mensen thuis om van te kunnen genieten.

Ook zonder make-up is Sylvana een beeldschone dame

Tijdens het sporten heeft Sylvana natuurlijk geen make-up op. Die haalt de knappe presentatrice van tevoren van haar gezicht, zodat ze zich niet druk hoeft te maken dat het uitloopt tijdens het sporten. Maar ook zonder haar make-up ziet de knappe blondine er uiterst verleidelijk uit. Nu doet Sylvana ook wel een extra verleidelijke pose aannemen om te compenseren, maar dat maakt niemand echt heel veel uit. Zolang haar volgers van een mooie video kunnen genieten vinden ze het allemaal wel goed. En een mooie video kregen ze zeker. Sylvana maakt ook van sporten een echt feestje.
Sylvana bekeek GP van Zandvoort in extreem kort broekje

Sylvana, als echte F1 fan, was natuurlijk afgelopen weekend elke dag in Zandvoort te vinden. Daar genoot ze van Max Verstappen. Daar had ze wel de perfecte outfit voor uitgekozen. In een van haar kortste broekjes liep ze over het circuit. En met de felle zon was dat maar goed ook. Op die manier kon Sylvana nog een beetje bruin worden tijdens haar werkdag. Ze droeg een strak oranje truitje om haar support voor Max te tonen en om iedereen om haar heen een plezier te kunnen doen met haar strakke . De foto’s en filmpjes van Sylvana in Zandvoort werden erg goed ontvangen. Dat komt voor een deel ook door de spannende outfit die Sylvana had aangetrokken. Die mag ze zeker vaker uit de kast halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...