Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Onze schaatsster Suzanne Schulting heeft bij het WK Shorttrack in Ahoy een ongeluk gehad, waardoor ze haar rechter enkel heeft gebroken. Natuurlijk wilt Suzanne zo snel mogelijk herstellen, zodat ze met het volgende seizoen weer fit mee kan doen. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag. Nu is Suzanne geopereerd en krijgt ze gelukkig ook bezoek van haar vriend Sam van Royen. De twee vinden het zeker niet erg om lekker met elkaar in dat ziekenhuisbedje te liggen!

Suzanne Schulting ligt samen met haar vriend in ziekenhuisbed

Onze mooie brunette, Suzanne Schulting, heeft een vriend genaamd Sam van Royen. Hij is een verslaggever en doet dat vaak over de Champions League. Het is ook niet gek dat hij bij Suzanne wil zijn wanneer ze in het ziekenhuis ligt. Hierdoor zien we gelijk hoe close de twee wel niet zijn. Hij kan haar dan ook goed gezelschap houden door samen met haar in het ziekenhuisbedje te liggen! Suzanne noemt het dan ook een ´sleepover´ in het ziekenhuis met natuurlijk haar vriend Sam van Royen. We mogen blij zijn dat we dit soort beelden mogen bekijken van hun privélevens. Wel blijft het natuurlijk jammer voor alle mannen van Nederland dat Suzanne nu dus bezet is…

Suzanne Schulting en Sam van Royen in het ziekenhuisSuzanne schulting sleepover met sam van royen in het ziekenhuis

Suzanne Schulting heeft een gebroken enkel

Schaatsster Suzanne Schulting was betrokken bij een flinke botsing met twee medeschaatssters tijdens het WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy. Ondanks de harde val wilde de brunette nog steeds deelnemen aan de herstart. Ze probeerde nog een paar rondjes te schaatsen, maar merkte al snel dat er iets toch niet helemaal goed zat. Pas later werd bekend dat ze met een gebroken enkel aan het schaatsen was! De adrenaline zorgde er natuurlijk voor dat ze dacht dat het niet zo ernstig was, maar helaas bleek het wel een groter probleem te zijn. Nu richt Suzanne zich vooral op haar herstel, zodat ze zo snel mogelijk weer de ijsbaan op kan.

suzanne-schulting

Meer zien van Suzanne Schulting? Dat kan op Instagram

Onze prachtige schaatsster Suzanne Schulting plaatst nog veel meer mooie plaatjes en video´s op haar Instagrampagina. Neem dus zeker snel een kijkje om meer te zien van de brunette!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!