Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

De prachtige schaatsster heeft best een goed seizoen achter de rug. En dat betekent dat ze de komende maanden met een erg goed gevoel in gaat. Pien weet wat ze wil verbeteren en gaat de komende tijd gebruiken om daaraan te werken. Waar Pien ook aan werkt is zichzelf, zoals we kunnen zien op deze video! Daar heeft Pien namelijk een nieuw kapsel genomen en dat ziet er toch een partij mooi uit. De leuke brunette weet met haar video gelijk iedereen weer op het puntje van hun stoel te laten zitten. De transformatie die Pien doormaakt is absoluut een goede. Ze heeft de juiste keuze gemaakt met dit kapsel. Ze ziet er beeldschoon uit en ook al haar fans zijn duidelijk fan van de nieuwe haartjes van deze mooie dame.

Pien verrast volgers met nieuwe kleur haar

De mooie schaatsster houdt het graag spannend. Dat zie je ook wel in haar nieuwste video, waarin ze toch wel flink haar best doet om haar publiek te imponeren. En dat gaat de mooie schaatsster erg goed af. Met haar fijne looks weet ze eigenlijk keer op keer wel weer haar publiek in de watten te leggen. Ze maakte later ook nog even een mooie foto van haar nieuwe kapsel, die kan je hierboven zien. Als er iets duidelijk is, dan is het wel dat Pien precies weet hoe ze zichzelf moet presenteren. Elke foto en video die de schaatsster maakt, zorgen ervoor dat ze er nog mooier uit komt te zien. En dat is natuurlijk erg fijn. Al die mooie content deelt Pien namelijk graag met haar publiek.

Pien deelt bijzonder kijkje achter de schermen

Maar niet alleen haar nieuwe kapsel wordt onthuld. Ook een blik achter de schermen, hoe Pien aan haar nieuwe kapsel komt, wordt even getoond. En dat ziet er natuurlijk ook wel weer bijzonder uit zo. Pien wist met haar foto heel erg veel mensen nieuwsgierig te maken. En daarom is iedereen ook meteen op de foto van haar nieuwe kapsel gedoken. Pien had ze er al een beetje op voorbereidt. Het is wel duidelijk dat Pien Hersman een grote groep loyale fans om zich heen heeft verzameld die alles volgen wat de brunette doet. Of het nou een schaatswedstrijd is, of een bezoekje aan de kapper.

Pien neemt afscheid van het seizoen

Op Instagram neemt Pien Hersman nog even officieel afscheid van het schaatsseizoen. Dat doet ze met een leuke foto van zichzelf in haar mooie schaatspakje. Het zal weer even duren voor je Pien in dat soort mooie pakjes mag aanschouwen. Maar niet getreurd, want met alle training die op het programma staat voor de schaatsster, zal ze genoeg momenten hebben om mooie foto’s voor haar fans te kunnen maken. Pien vindt dat namelijk bijna net zo belangrijk als goed presteren op de baan. Haar fans zijn in ieder geval erg blij dat Pien hen overal bij betrekt.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Als je nou nog meer van Pien Hersman wil zien, moet je even naar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie foto’s van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...