VIDEO: Speelt Jelle Klaasen vals bij darten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jelle Klaasen was altijd al ’n beetje een ‘bad boy’ onder de darters. Sinds zijn meest recente overwinning in de Home Tour, het nieuwe online darttoernooi van organisator PDC, wordt hij nóg meer de schurkenhoek ingeduwd. Hij zou namelijk vals gespeeld hebben. Hoe dan?

Valsspelen bij bordspelletjes is simpel. Valsspelen bij topsport kan, maar wordt in veel gevallen bestraft met een gekleurde kaart. Bij darten komt het eigenlijk nooit voor. Die diep inzoomende dartbord-camera ziet álles. Nu de meeste dartpotjes online gegooid worden, komen de ‘valsspelers’ echter bovendrijven…

Aartsrivaal Michael van Gerwen

Jelle Klaasen staat er niet ontzettend goed op in de dartswereld. Michael van Gerwen gunt hem op het podium geen blik waard vanwege een vreemd voorval tussen Jelle en Michaels nichtje jaren geleden. Dat nu uitgerekend Klaasen door het slijk gehaald wordt omdat hij valsgespeeld zou hebben is dus geen verrassing. Bij gebrek aan drama moet er soms drama gecreëerd worden. Eerlijk is eerlijk: de ietwat droge online wedstrijdjes konden wel een schandaaltje gebruiken

Dubbel twintig

Oordeel zelf: gooide Jelle Klaasen hier uit op ‘dubbel 20’ of niet?

Veel dartsfans zien de pijl in het zwarte gedeelte boven de vakjes verdwijnen. Omdat darten zo’n precieze sport is volstaan de camera’s die de topdarters thuis op hun bord gericht hebben niet in discutabele situaties. Na het zien van bewijs, geleverd door Jelle Klaasen zelf, zijn we best bereid voor de verandering eens zijn kant te kiezen. Hoe leuk zo’n relletje ook is.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten