Michael van Gerwen

Michael van Gerwen bio

Profiel

Geboortedatum: 25 april 1989 
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: Boxtel
Familie: (vader) Henri van Gerwen, (moeder) Wilma van Gerwen, (zussen) Samantha en
Peggy van Gerwen, (broer) Kevin van Gerwen
Relatie: Ja, met Daphne Govers
Kinderen: (dochter) Zoë, (zoon) Mike
Beroep: Darter
Opleiding: Studie tot tegelzetter
Instagram: De Instagram van Michael is @mvg180

Foto's

Michael van Gerwen vermogen
Michael van Gerwen

Sportman Michael van Gerwen

Geboren op 25 april 1989 in Boxtel, ontpopte Michael van Gerwen zich tot een onbetwiste grootheid in de dartswereld. Zijn onverwachte opkomst leidde tot een spectaculaire triomf als jongste winnaar ooit van het PDC World Championship op 1 januari 2014. Deze overwinning lanceerde hem naar de hoogste positie op de wereldranglijst. Sindsdien heeft de geboren Brabander zijn status als drie keer wereldkampioen bevestigd. Zijn impact op het darten en zijn constante streven naar excellentie hebben van hem niet alleen een kampioen gemaakt, maar ook een inspiratiebron voor beginnende darters.

Michael van Gerwen relatie, getrouwd en kinderen

Michael van Gerwen is gelukkig getrouwd met Daphne Govers, met wie hij twee kinderen heeft, Zoë en Mike. Daphne Govers is een kapster van beroep en vindt het darten zelf ook erg leuk. Al heeft zij niet hetzelfde niveau als haar man. Ondanks haar eigen carrière in een ander vakgebied, steunt ze Van Gerwen enthousiast in zijn dartscarrière. Overigens kennen de twee elkaar al sinds hun tienerjaren.

Michael van Gerwen vermogen

Michael van Gerwen is een van de meest welvarende darters wereldwijd en zijn uitzonderlijke talent heeft hem in staat gesteld comfortabel te leven. Zijn vermogen wordt geschat op zo'n 10 miljoen euro. Naast dit aanzienlijke vermogen strijkt de Brabander maandelijks naar verluidt zo'n 83.000 euro aan prijzengeld op, naast inkomsten uit lucratieve sponsorovereenkomsten en de verkoop van merchandise, wat zijn totale inkomsten verder verhoogt. Het totaalplaatje geeft aan dat de Nederlandse darter ruimschoots voldoende verdient om royaal van te leven. Als gevolg hiervan heeft hij een luxueus leven, en woont hij bijvoorbeeld in een prachtige villa in Vlijmen

Nieuws

Darter Michael van Gerwen krijgt flinke kritiek na foto met peperdure nieuwe auto

Michael van Gerwen heeft een prachtig dure nieuwe auto aangeschaft. Zijn fans zijn lang niet allemaal enthousiast over deze nieuwe aankoop...

Video: Darter Michael van Gerwen speelt vals tijdens eenzijdige wedstrijd

Michael van Gerwen heeft een leuk spelletje meegedaan in Winter Wonderland. En daar laat hij maar gelijk zien wie de baas is. 

Foto: Dit is de heerlijke vriendin van darter Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode gooit tijdens het darten zelden mis. Buiten het darten om weet hij ook in de roos te gooien. 

Dit zijn de 5 beste foto’s van de bloedmooie vrouw van Michael van Gerwen!

Het dartseizoen is weer aangebroken en wie is de bekendste Nederlandse darter? Juist! Michael van Gerwen, maar zijn vrouw, Daphne mag deze keer ook even in de spotlight staan.

Video: Michael van Gerwen maakt collega-darter belachelijk met Johan Derksen-uitspraak

Michael van Gerwen staat over het algemeen wel bekend als een grappenmaker. Die reputatie zet hij voort, terwijl hij zijn tegenstander imiteert.

Foto: Michael van Gerwen maakt Erik ten Hag belachelijk met viraal bericht op Twitter

Darter Michael van Gerwen laat weinig heel van Erik ten Hag en zijn nieuwe club Manchester United. Fans smullen van dit bericht op Twitter!

VIDEO: Enorme oerkreet Michael van Gerwen na belangrijke finish

Nu er bij Darts geen publiek aanwezig is kunnen we eindelijk eens horen wat Michael van Gerwen precies roept als hij richting het dartbord loopt. Vooral na deze finish liet de darter flink van zich horen...

Twitter ontploft na hilarisch Engels interview Erik ten Hag

Dé internethit van vandaag? Dat moet het hilarische interview van Ajax-trainer Erik ten Hag met Sky Sports Italia zijn: 'is dit tv-kantine ofzo?'