Schaatsster Pien Hersman (19) maakt volgers dorstig met heerlijke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Pien Hersman is de nieuwe sensatie van Nederland. Je moet deze jonge schaatsster wel voorbij hebben zien komen!

Pien Hersman zet wereld op zijn kop met video

Hoewel ze pas negentien jaar is, weet Pien nu al de aandacht van de gehele schaatswereld en ver daarbuiten te trekken. Er zijn een hoop mensen die zeggen dat ze de nieuwe Jutta Leerdam of Suzanne Schulting wordt. En heel eerlijk, we kunnen alleen maar hopen dat de brunette dezelfde kant op gaat. De dames in wiens voetstappen ze lijkt te volgen zijn natuurlijk grootheden op het ijs, maar trakteren hun volgers buiten het ijs om natuurlijk op hele mooie foto’s en video’s. En als Pien dat ook zal doen, dan kan je dat alleen maar toejuichen. Ze is er al flink mee bezig. Kijk maar naar deze heerlijke video die ze voor haar volgers klaar heeft gezet.

De goede vorm van Pien Hersman op beeld vastgelegd

Aan de video kan je wel zien dat Pien Hersman erg goed in vorm is. Ze is bezig met trainen en al die oefeningen die ze laat zien zijn wel bijzonder indrukwekkend te noemen. Maar dat is niet het enige wat indrukwekkend is. Want Pien heeft ook een zeer leuk pakje aan. En dat pakje zorgt er nu precies voor dat de video zo leuk is om naar te mogen kijken. Pien weet met haar fantastische video al haar volgers flink te bekoren. Dat is ook niet zo moeilijk als je er uit ziet als deze geweldige schaatsster. Pien heeft een uiterlijk waar veel mannen vrij makkelijk op vallen. En daardoor is bijna elke foto en video van Pien goed.

Pien Hersman laat volgers met verbazing naar video kijken

De opkomend schaatsster laat haar volgers met een blik van verbazing naar de video kijken. Al haar fans zijn namelijk zeer onder de indruk van wat Pien allemaal kan en hoe Pien er uit ziet. Dat zijn wel de hoofdlijnen waar haar volgers van genieten, als je de berichten onder de Instagram post moet geloven. Pien weet met haar video dus flink wat mensen blij te maken. En dat vindt ze zelf natuurlijk ook zeer fijn. De schaatsster houdt er wel van om een beetje spanning en sensatie te brengen. Normaal doet ze dat juist op het ijs, maar nu dus ook naast het ijs. En daar hoor je gelukkig niemand over klagen.

Met haar video gooit Pien Hersman hoge ogen

Dankzij haar video weet Pien wel gelijk vol in de belangstelling te staan van heel Nederland. En dat is goed nieuws. Want als de schaatsster haar voorbeelden achterna wil gaan, dan zal ze ook hier en daar een goede sponsordeal moeten sluiten om een beetje geld binnen te slepen. En een video die zo goed bekeken is en zo erg leuk gevonden wordt, doet het altijd goed voor dat soort doeleindes. Pien weet met haar video dus enorm goed wat ze aan het doen is. Zolang haar volgers maar een beetje mogen genieten is dat natuurlijk helemaal niet zo erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!