Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

De knappe influencer Myron Koops is flink goed bezig in de sportschool. Ze is haar achterzijde en benen aan het trainen en dat is puur genieten voor haar volgers. Ze verwent haar fans met een video op haar Instagram-story, waarbij ze diep aan het stretchen is. Daarna doet ze er ook nog een paar heerlijke squats achteraan. Ondertussen draagt ze een donkerzwarte sportlegging die zo strak om haar perzik zit, dat ze er bijna uitscheurt! Ondanks haar zwangerschap blijft ze gewoon goed doorgaan met sporten. Haar volgers zullen hier vast blij mee zijn.

Myron Koops

Myron Koops doet alles voor een goede gezondheid

Myron Koops is dus goed bezig in de sportschool, maar daarnaast let ze ook heel erg op haar voeding. Vooral nu ze zwanger is, is het verstandig om gezond te eten en ervoor te zorgen dat je alle goede en benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo plaatste ze laatst een ‘day in my life’ video, waarbij ze liet zien wat ze allemaal eet, drinkt en doet op een dag. Zo ontbijt ze met een gezonde shake en eet ze crackers met vlees, sla en komkommer. Ook maakte ze een gezonde courgette en prei soepje met brood. Tijdens het avondeten at ze vlees met mie en veel groentes. Ook eet ze tussendoor yoghurt met fruit en noten. Verder gaat ze ook dagelijks sporten. Myron is dus erg goed bezig en dat is ook te zien aan de resultaten!

myron koops

Myron Koops en Enzo Knol krijgen een kindje

De twee hebben hun relatie in 2020 publiekelijk bekend gemaakt. Ze zijn dus zeker zo’n vier jaar samen en verwachten nu dus hun eerste kindje. Via Instagram maakten ze eind 2023 bekend dat ze samen ouders zullen worden. De twee maakten het geslacht van hun kindje ook al publiekelijk bekend. Ze krijgen namelijk een jongetje. Hier waren ze allebei heel erg blij mee. Volgens hen is het belangrijkste dat het kindje gezond is natuurlijk.

Meer zien van Myron Koops doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Myron Koops? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post ze dus vooral veel prachtige sportfoto’s en geeft ze een kijkje in haar privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...