Video: Schaatsster Pien Hersman geeft kusje op afgelegen parkeerplaats

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De ontzettend leuke schaatsster Pien Hersman weet hoe ze haar fans moet bespelen. Dat doet ze nu met een klein kusje. 

De mooie schaatsster weet met haar leuke video’s altijd ervoor te zorgen dat je kan genieten. Haar nieuwste video, die je hier kan zien, is zeker geen uitzondering. Pien weet met haar leuke video weer flink wat los te maken bij haar volgers. Hoe ze dat dan doet? Simpel! Ze blaast een kusje richting haar fans, terwijl ze over een leeg parkeerterrein loopt. En van dat ene kleine gebaar worden haar volgers gelijk wild. Die vinden het natuurlijk ontzettend leuk om zoiets van Pien te mogen ontvangen. Daar wordt hun dag gelijk een stukje beter van. Bekijk de video hier!

Pien heeft haar strakke schaatspakje al aangetrokken

Je ziet het niet heel erg goed op de video, maar Pien heeft haar strakke schaatspakje al aangetrokken voor ze het gebouw in is. Ze is duidelijk onderweg naar een van haar trainingen en had er zoveel zin in, dat ze thuis al haar pakje aan had gedaan. Wat ziet dat pakje er eigenlijk mooi uit. Je ziet aan de beentjes van Pien Hersman al hoe strak het pakje om haar heen gewikkeld zit. Dat  is toch wel genieten geblazen.

Pien Hersman is natuurlijk ontzettend goed gevormd

Al dat trainen op het ijs heeft er natuurlijk voor gezorgd dat Pien, net als de andere Nederlandse schaatssters, er geweldig uit ziet. De mooie dame weet flink te imponeren met haar leuke kiekjes. Ze ziet er dan ook altijd weergaloos uit. Pien draagt het liefste pakjes die benadrukken hoe mooi ze eruit ziet. Dat hoeven niet altijd super strakke pakjes te zijn, zolang je maar een beetje haar vormen onder de stof kan zien. Pien heeft namelijk een ongelooflijk mooie bouw en het zou zonde zijn om die te veel te gaan verbergen onder dikke lagen stof.

Pien Hersman betovert mannen met haar blik

De fijne blondine weet met haar blik de meeste mannen van Nederland te betoveren. Dat krijgt ze toch keer op keer weer voor elkaar. Met haar mooie blik zorgt Pien ervoor dat je niet zomaar naar haar foto kan kijken. Je smelt namelijk helemaal als je de mooie blondine aankijkt. En van dat talent maakt ze gretig gebruik bij het maken van haar foto’s. Pien trekt altijd wel een bijzonder gezicht om ervoor te zorgen dat haar volgers de foto leuk gaan vinden.

De prikkelende plaatjes van Pien Hersman

Pien weet met haar mooie kiekjes ontzettend veel los te maken bij haar volgers. De meeste mannen hebben dan ook een beetje moeite met kijken naar Pien zonder meteen spontaan verliefd te worden. De fijne blondine weet exact wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat haar fans het naar hun zin hebben. Die genieten dan ook zeker van alle mooie plaatjes die de schaatsster besluit met hen te delen. Pien is op de foto bijna een andere dame dan in het echt. Maar dat komt omdat ze erg haar best doet het beste uit haar foto’s te halen.

Meer van Pien Hersman zien kan op Instagram

Als je geen genoeg kan krijgen van Pien Hersman, dan moet je even naar Instagram toe. Daar staan namelijk de mooiste foto’s van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!