Video: Model Rose Bertram laat zich vanuit alle hoeken begluren in extreem jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine heeft een prachtig nieuwe reeks video’s gedeeld met haar volgers. En die worden daar helemaal blij van. 

Rose Bertram maakt verleidelijke video aan het water

Natuurlijk kan het niet anders of een foto of video van Rose Bertram ziet er bijzonder goed uit. De aantrekkelijke dame met de krullen heeft nog nooit een slechte foto gemaakt. Je kan haar hele Instagram pagina afstruinen en je komt geen enkel slecht kiekje tegen. Het verleidelijke model is daar overigens zeer trots op. Daarom is ze ook zo zorgvuldig met het plaatsen van nieuw materiaal. Maar vandaag maakt ze haar volgers een stukje blijer met een nieuwe video, waarin ze een wel heel erg jurkje draagt. Wat ziet de aantrekkelijke dame er toch bijzonder goed uit in dit filmpje.

Lees ook: Video: Model Rose Bertram kan haar voorgevel nauwelijks verbergen met mini-topje

Het heerlijke van Rose Bertram komt in jurkje mooi uit

Rose Bertram weet op de video zichzelf van haar beste kant te laten zien. En dat kan alleen maar leiden tot een hele golf aan blije fans. Die smullen natuurlijk ontzettend van de heerlijke video die Rose hun kant op stuurt. In haar strakke jurkje zie je precies alle mooie vormen van het heerlijke van Rose Bertram. De knappe dame kan weet wel erg goed hoe ze zich op haar aller best moet laten zien. In haar verleidelijke jurkje maakt ze al haar volgers weer gelukkig.

Lees ook: Foto: Rose Bertram maakt je warm met strandkiekje in strak setje

Bezoekers show begluren Rose Bertram van alle kanten

Op een scherm staat een video van Rose aan in een wel heel bijzonder jurkje. En daar moet natuurlijk even flink van genoten worden. De knappe dame wordt door een hele groep mensen begluurd, maar dat houdt haar niet tegen om even verleidelijk te poseren voor de camera. Als er een camera in de buurt is, dan lijkt Rose Bertram gelijk aan te gaan. Dan komt haar meest verleidelijke kant naar boven. Op die manier weet Rose altijd haar foto’s en video’s naar een hoger niveau te tillen.

Rose Bertram kijkt camera in met verleidelijke blik

Natuurlijk moet Rose Bertram op haar laatste video ook nog even verleidelijk de camera in kijken. De knappe dame weet als geen ander hoe ze dat goed moet doen. Als model geeft ze ook flink wat ervaring als het gaat om verleidelijk kijken. Daarom zijn de video’s die Rose online zet altijd zo goed. De prachtige blondine weet zonder moeite haar video’s een ongelooflijke aantrekkingskracht mee te geven.

Het heerlijke van Rose Bertram

Als alle foto’s en filmpjes van Rose Bertram één ding goed laten zien, dan is het wel dat de aantrekkelijke dame een ongelooflijk goed heeft. Dat valt niet te ontkennen. De knappe blondine heeft een erg verleidelijk lijf met precies de juiste vormen en rondingen om haar fans enorm gelukkig te maken. Het is dan ook fijn dat ze af en toe van die mooie foto’s en video’s deelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!