Foto: Rose Bertram maakt je warm met strandkiekje in strak setje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Rose Bertram verwend haar volgers enorm met een foto dat ze er goed bij ligt op het strand..

Rose Bertram poseert heerlijk in strak setje op het strand

Het is natuurlijk geen wonder dat topmodel Rose Bertram er werkelijk geweldig uit ziet op elke mogelijke locatie. Zo kan je de blondine met haar krullen neerleggen op een lelijke plek en toch is iedereen zeker dat Rose er alsnog geweldig uitziet. Hoe kan het ook anders met haar modellenlichaam waar ze dagelijks ook hard voor werkt. Het is algemeen bekend dat modellen tot heftige dingen bereid zijn om hun maar in vorm te hebben. Van bizarre diëten tot uren per dag in de sportschool staan, alles voor het kleine maatje. Nu heeft Rose Bertram dit vast ook allemaal doorstaan, maar ze geniet ook lekker van even in de zon liggen. Zo is te zien dat Rose er heerlijk comfortabel bij ligt op onderstaande foto. Het is zonsondergang en Rose heeft een plekje tegenover de zon op het strand veroverd. Uiteraard ligt het model niet op haar handdoekje op het strand, maar ze ligt op een luxe ligbedje. Daarbij draagt Rose een wel heel klein en strak outfitje. Bestaande uit een roze topje en broekje met een soort printje. Het is wel duidelijk dat het strakke pakje haar figuur erg goed benadrukt.

Rose Bertram ligt in mini outfitje op strand

Rose Bertam maakt iedereen verliefd na TikTok video

Tegenwoordig is Rose Bertram niet meer alleen een model voor grote merken en fotoshoots, maar ze is ook een ware influencer geworden. Nu is dat geen verassing met de bekendheid die Rose heeft. Dit komt ook door alle belangstelling rondom haar voormalige relatie met voetballer Gregory van der Wiel. Ook waren er lange tijd geruchten dat Rose iets zou hebben met Mbappe. Hierover gingen de roddelbladen dagelijks helemaal los, maar Rose liet er niks over uit. De blondine is natuurlijk veel te druk met haar twee dochtertjes, die duidelijk alles voor haar betekenen. Op onderstaande TikTok video is te zien dat Rose met haar twee dochtertjes genaamd Naleya en Zaylee een populair dansje uitoefent. De drie dames doen heel hard hun best om op het nummer Be On Your Feelings het dansje te doen, wat er enorm schattig uitziet. Bij de video schrijft Rose dat dit het resultaat is wanneer haar dochters vragen om een TikTok nadat ze al wat wijntjes heeft gedronken. Al is het niet aan Rose af te zien dat ze al wat drankjes heeft weggetikt.

@rosebertram When they ask mommy to make a TikTok after Wine O’clock🤣🤷🏽‍♀️ #whatitishoewhatsup #fy #fyp #mommyanddaughter ♬ original sound – Be On Your Feelings

Lees ook: Video: Model Rose Bertram kan haar voorgevel nauwelijks verbergen met mini-topje

Rose Bertram deelt video op een luxe boot

Het is duidelijk dat Rose Bertram heerlijk aan het genieten is van haar zomervakantie. Zo deelt Rose de ene naar de andere foto of video dat ze in een minuscuul outfitje in de zon ligt. Net zoals op onderstaande video waar Rose keihard aan het flaneren is op een luxe boot of jacht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!