Video: Merel Ek verleidt Wilfred Genee tot uiten van grootste wens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek heeft Wilfred Genee wel heel erg goed te pakken in de nieuwste video van De Wandelgangen. Kijk maar mee!

Normaal krijgt Wilfred Genee altijd de laatste steen boven bij zijn gesprekspartners, zeker tijdens de uitzendingen van De Wandelgangen, de online rubriek van het programma Vandaag Inside. Hier bespreken Wilfred en zijn gast van die dag de aflevering nog even na en maken er een punt van om de belangrijkster zaken nog even te benoemen. Maar in deze video is het Merel Ek die de rollen even omdraait. Ze heeft de laatste jaren goed opgelet, en weet nu tijdens het wandelgangen-gesprekje Wilfreds diepste wens uit hem te trekken. Wat blijkt? Wilfred Genee wil heel graag nog interview programma’s maken voor SBS. Maar Merel ziet ook al: Hélène maakt stappen en is jonger. Moet Wilfred zich zorgen gaan maken? Bekijk de video hier!

Lees ook: Foto: Kijker smult intens van Hélène Hendriks in trio met blondines

Moet Wilfred Genee zich zorgen gaan maken over Hélène Hendriks?

De blondine is natuurlijk momenteel de rijzende ster binnen SBS. Dat merk je aan alles. Haar programma, De Oranjewinter, scoorde beter in alle opzichten dan zijn grote broer Vandaag Inside. En dat moet ergens ook wel een klein beetje pijn doen. Zeker met de ambities van Wilfred in het verschiet. Is de presentator niet bang dat hij op de lange termijn vervangen zal worden door Hélène? Daar lijkt het gelukkig niet op. Wilfred is niet zo bang daarvoor en weet dat de ervaring die hij met zich mee brengt genoeg is om de concurrentie, voor zover Hélène dat natuurlijk is, voor te blijven.

Lees ook: Video: Wilfred Genee verleidt Merel Ek tot overnachting in Vandaag Inside-studio

Merel Ek heeft duidelijk goed opgelet in gesprekken met Wilfred

Dat Merel Ek dit allemaal uit Wilfred weet te trekken, bewijst ook maar weer dat ze ontzettend goed heeft lopen opletten bij de uitzendingen van Vandaag Inside. Nu was ze altijd wel een vlijmscherpe dame, maar ze heeft zo te zien ook een aantal trucjes uit het boekje van Wilfred geplukt. En dat is natuurlijk wel weer mooi. Want zo weet Merel de trucjes van Wilfred tegen hem te keren. En natuurlijk levert dat een stapel mooie beelden op die je niet over het hoofd kan zien.

Merel Ek verbaast kijkers, maar niet alleen met interview

De blondine weet de kijkers van Vandaag Inside weer enorm te verbazen, maar niet alleen met haar interview technieken. Ze is ook erg goed bezig als het op haar outfit aankomt. De verslaggeefster weet precies wat ze doet met de mooie pakjes die ze aantrekt op beeld. Daarmee komt ze nog steeds professioneel over, maar weet ze ook ervoor te zorgen dat de mannen in de studio het een stukje warmer krijgen. Dat is natuurlijk een bijzondere gave van Merel. Het is ook wel zo dat afleveringen een stuk leuker worden als Merel in beeld is geweest. Er zit dus ook absoluut een kern van waarheid achter. Merel maakt Vandaag Inside gewoon leuker om te kijken.

Meer zien van Merel Ek kan ook op Instagram

Als je nou nog meer van Merel Ek wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.