Video: Mathieu van der Poel speelt ‘Mario Kart’ op de fiets met razende raket

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Mathieu van der Poel heeft weer een indrukwekkend staaltje fietsen laten zien. maar het leek net wel een spelletje.

Wielrenner Mathieu van der Poel werpt zich op als een echte sensatie op zijn tweewieler. De beste man weet met zijn fiets prestaties voor elkaar te krijgen waar anderen alleen maar van dromen. Maar dat levert ook spectaculaire beelden op. En een van die beelden laat nu precies zien hoe Mathieu de race domineert. Het lijkt voor hem veel te makkelijk, alsof hij een spelletje Mario Kart aan het doen is met de andere sporters. En dat spelletje lijkt hij ook nog eens ontzettend makkelijk te winnen. De geweldige sporter doet het allemaal zo makkelijk lijken. Bekijk de leuke video van Mathieu hier!

Mathieu van der Poel is een held op de fiets

De Hollandse legende is zo snel op de fiets, dat het net lijkt alsof hij een power-up uit een spelletje heeft gekregen. Is het enige dat hem kan stoppen dan zo’n blauw schild uit Mario Kart? Al zou Mathieu zo’n vliegend schild er waarschijnlijk ook gewoon uit racen. De wielrenner is zo ongelooflijk snel dat hij alle concurrentie makkelijk achter zich laat. Maar dat is natuurlijk geen geheim meer voor zijn echte fans. Die weten dat Mathieu met alle concurrenten de vloer aanveegt. Dat het echter zo makkelijk gaat, dat hadden ze ook niet echt verwacht. Dat is zelfs voor de doorgewinterde fans van Mathieu van der Poel nog indrukwekkend om te zien. Ze vinden het natuurlijk allemaal geweldig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.