Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime en Montana zich helemaal kapot!

Maxime Meiland en haar zus Montana Meiland zijn opeens wel erg vaak te vinden in de sportschool! Ze willen er natuurlijk op hun best uitzien voordat ze op tv verschijnen bij Chateau Meiland VIPS. En ze zien er dan ook prachtig en gemotiveerd uit!

Maxime Meiland sport zich helemaal suf met haar zus Montana

Onze bekende influencer, Maxime Meiland, wil natuurlijk beeldschoon zijn wanneer ze aan het opnemen is voor Chateau Meiland VIPS. Ze neemt haar zus, Montana Meiland, dan ook zeker mee naar de sportschool om samen te zorgen dat ze fit op beeld verschijnen! Maxime heeft al eerder laten weten dat ze enorm veel zin heeft in het VIPS-seizoen op de nieuwe verblijfplaats, Code Rosé. Dus is het niet onopmerkelijk dat de blondine graag samen met haar zus de sportschool binnenstapt en aan haar volgers laat weten dat ze samen goed bezig zijn.

In de sportschool werken Maxime en Montana Meiland dan ook keihard aan hun conditie en spieren, zodat ze hun vormen behouden of zelfs verbeteren. Maxime heeft ook een video gemaakt waarin ze laten zien hoe goed de twee Meilandjes bezig zijn in de sportschool. Terwijl Maxime zich richt op krachtoefeningen voor haar benen, is Montana bezig met cardio. Gelukkig kunnen de zussen elkaar goed ondersteunen tijdens het sporten. Ze tonen echt veel motivatie om er op hun best uit te zien voor alle fans van Chateau Meiland VIPS!

Klik snel hier om zelf het filmpje te bekijken van de twee sportieve Meilandjes!

Maxime Meiland

Wil je meer zien van Maxime Meiland? Kijk dan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Maxime Meiland. Daar kan je namelijk nog veel meer mooie foto’s en video’s bekijken van de prachtige Influencer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!