Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta plaatst een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Het schaatsseizoen zit erop voor Jutta Leerdam, dus tijd om veel leuke dingen te doen met haar vriendje Jake Paul! De twee hadden een ‘dinner date night’. Jutta had zich even flink uitgesloofd voor haar vriendje. Ze had een prachtige witte trui aan waar haar rondingen enorm goed naar voren komen. Ze heeft haar fans ook even goed verwend door de foto’s op haar Instagram te plaatsen. Haar volgers zijn er dan ook erg blij mee aan de reacties te zien. Nu dat Jutta geen wedstrijden meer heeft tot na de zomer, kan ze veel tijd spenderen samen met Jake. De twee zijn dan ook volop aan het genieten van elkaar, en natuurlijk van hun luxe leventje. Zo vliegen ze naar hun vakantiebestemmingen in de privéjet van Jake, hebben ze courtside tickets voor NBA wedstrijden en gaan ze uiteten in de meest chique restaurants. Klik hier voor haar prachtige foto’s!

Naast Jutta heeft ook Jake nog een mooi bericht op zijn Instagram geplaatst. Hier heeft hij een grote poes vast! Deze poes zit zelfs vast aan een ijzeren ketting… Jake heeft namelijk een foto van Mike Tyson nagemaakt. Op deze foto had Mike Tyson zijn eigen tijger vast aan een ketting. Nu heeft Jake Paul een soortgelijke foto gemaakt, waarbij hij een neppe, of gefotoshopte, tijger aan een ketting heeft. Hij vraagt onder de foto aan zijn volgers wie het beter deed, hij of Mike Tyson. Wil jij de post zelf bekijken. Klik dan hier. 

Jutta Leerdam

Jake Paul versus Mike Tyson

Jake Paul heeft deze foto natuurlijk gemaakt, omdat hij het in een bokswedstrijd op gaat nemen tegen Mike Tyson. Op 20 juli zullen ze uitvechten wie de betere bokser is. Het gevecht zal te zien zijn op Netflix. De laatste keer dat Mike Tyson een officiële wedstrijd heeft gevochten was in 2005. Dit is dus al bijna 20 jaar geleden! Mike Tyson zal tijdens het gevecht 58 jaar oud zijn. Jake Paul zal 27 zijn, dat scheelt dus meer dan 30 jaar! Toch verwachten veel mensen dat Mike Tyson alsnog gaat winnen van Jake Paul. Tyson wordt namelijk nog steeds gezien als de beste bokser aller tijden.

Jake is al bezig met het voeren van een mentale oorlog tegen Tyson. Hij heeft een filmpje gedeeld waar hij dezelfde tattoo laat zetten als die van Mike Tyson in zijn gezicht. Daarnaast heeft hij ook nog een ander filmpje gemaakt, waar de tattoo ook op staat en waar hij iemand laat zien met een hap uit zijn oor. Daarna heeft Jake ineens een oor in zijn mond. Dit slaat op het verleden van Mike Tyson, die ooit twee keer iemand zijn oor afbeet tijdens een wedstrijd.

Jutta Leerdam

Meer zien van Jake Paul en Jutta Leerdam doe je op Instagram

Wil jij meer zien van Jake Paul? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagram om zo ook op de hoogte te blijven van zijn voorbereidingen voor zijn wedstrijd tegen Mike Tyson. Wil je ook op de hoogte blijven van Jutta Leerdam, of gewoon even haar prachtige foto’s bekijken? Klik dan hier voor haar Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!