Toegetakelde Maxime Meiland laat zich zien na stiekeme cosmetische ingreep

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een cosmetische ingreep ondergaan en besluit ondanks haar gehavende uiterlijk open kaart te spelen…

Maxime Meiland deelt shockerende ingreep

Het is voor bijna alle Bekende Nederlanders hartstikke normaal geworden om hier en daar wat cosmetische ingrepen te ondergaan. Zo willen ze allemaal wel een net even iets strakker voorhoofd hebben, of die harde lijntjes wegwerken. BN’ers worden natuurlijk ontzettend veel gefotografeerd dus zijn hier veel meer mee bezig dat de meeste mensen. Zo is iemand die ook veel in de media komt natuurlijk Maxime Meiland. De blondine wordt zelfs op de voet gevolgd voor hun eigen televisieserie Chateau Meiland. Ook is Maxime uitgegroeid tot een echte influencer, dus ze maakt ook nog eens foto’s voor haar werk. Waarschijnlijk kon ook Maxime het daarom niet laten om weer eens een ingreep te doen. Het gaat hier om het weghalen van Maxime Meiland haar onderkin. Blijkbaar was de blondine absoluut niet blij met haar onderkin en heeft ze besloten hier wat aan te doen. Op onderstaande foto is een foto van Maxime te zien die ze als voorbeeld gebruikt om te zeggen waarom ze de ingreep heeft gedaan. Andere mensen zouden misschien gaan sporten en afvallen, maar Maxime kiest voor de makkelijke weg.

Maxime Meiland laat cosmetische ingreep doen

Maxime Meiland besluit dus haar onderkin weg te laten halen, en bij een andere foto lijkt het erop dat ze het eerst geheim wou houden. Toch beseft Maxime dat ze zo erg in de media is dat haar dat nooit zou gaan lukken. Daarom heeft Maxime besloten eerlijk te delen dat ze een ingreep heeft ondergaan. Op de foto is ook te zien dat er een groot verband loopt om de kin en het hoofd van Maxime, voor het herstel. Het is echter onduidelijk of Maxime onder het mes is gegaan, of dat ze voor een oplossende behandeling is gegaan door middel van injecties die het vet plaatselijk oplossen.

Lees ook: Vijf keer Maxime Meiland: Om je vingers bij af te likken

Maxime Meiland deelt spannende selfie

De knappe Maxime Meiland weet precies hoe ze haar volgers moet verblijden. Dit doet de blondine door een prachtige selfie te delen op haar Instagram. Op de foto is te zien dat Maxime haar haren zijn gedaan, want ze vallen charmant en een beetje getoupeerd om haar hoofd heen. Daarnaast draagt Maxime flink wat make-up dus het kan zijn dat dit de look was voor een shoot of andere belangrijke opnames. Maxime draagt een blauwe blouse met allemaal glitters erop. Het is wel duidelijk dat Maxime zin heeft in de feestdagen.

Maxime Meiland

Maxime Meiland beleeft wel erg hobbelig ritje

Ondertussen weet iedereen die de familie Meiland kent wel dat er vooral heel veel dramatiek bij hun aanwezig is. Er is altijd ontzettend veel hysterie met alles wat ze doen. Zo zijn vader Martien en dochter Maxime waarschijnlijk de ergste twee van de familie. Het gaat dan ook helemaal mis als je vader en dochter in de auto zet om samen een ritje te gaan maken. Op onderstaande video is te zien dat er wordt gegild en geschreeuwd tijdens het rijden.

Bekijk hier de video.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!