Video: Max Verstappen en Sergio PƩrez reageren samen op controversiƫle Tweets

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Red Bull Racing heeft de kunst van het tijdverdrijf tijdens de winterstop naar een nieuw niveau getild. Hun laatste stunt? Max Verstappen en Sergio PƩrez laten reageren op enkele van de meest controversiƫle tweets uit hun verleden.

“Jij kunt zoals altijd de intro doen, Max,” zegt Sergio PĆ©rez, die met een ietwat geĆÆrriteerde toon de video begint. Volgens Max is het marketingteam van de raceploeg weer met een “fantastisch” content idee gekomen: het bekijken van elkaars oude tweets, die tegenwoordig ‘posts’ worden genoemd sinds techmagnaat Musk de boel heeft overgenomen. Perez had de grootste moeite om in de video terug te graven naar tweets over zijn oude teamgenoten. Gelukkig helpt Max hem een handje, en al snel is geraden wie de eerste post heeft geschreven.

Tragedies komen door Max verstappen aan het licht

Ook de pijnlijke tragedie van de vorig jaar net toegetreden rookie-coureur Piastri kwam voorbij. Voorafgaand had het team van Alpine aangekondigd dat hij voor hen zou gaan racen, maar de AustraliĆ«r had toen al een contract ondertekend bij het team van McLaren. Dat de post van Piastri, bedoeld om dit hele gebeuren recht te zetten, ook in het ‘spelletje’ zat, leverde lachende gezichten op. “Hoe vinden jullie al deze dingen?” reageert Max Verstappen verbaasd, wanneer naast de tweets van de andere 19 coureurs ook een heel oude post van hemzelf naar boven wordt gehaald. Zo oud zelfs, dat Max zich het plaatsen van de tweet niet eens meer kan herinneren. “Ik moet echt mijn account verwijderen en opnieuw beginnen,” reageert hij grappend. Bekijk de hilarische video hier

Alles over Max Verstappen vind je op Instagram

Benieuwd naar waar Max Verstappen zich allemaal mee bezighoudt nu er even niet geracet wordt? Neem dan zeker eens een kijkje op zijn Instagrampagina. @maxverstappen1

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

HĆ©lĆØne Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op mĆ©Ć©r dan vriendschappelijke foto

HĆ©lĆØne Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel hĆ©Ć©l gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.