Video: Actrice Carice van Houten onthult haar meest walgelijke slaapkamerverhaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Carice van Houten is zeker de moeilijkste niet. De actrice weet heel erg goed hoe ze zichzelf openlijk moet geven, bijvoorbeeld in haar podcast.

In een recente aflevering van de podcast van actrices Carice van Houten en Halina Reijn deelde Carice een opmerkelijk en voor haar ongemakkelijk slaapkamerverhaal. De actrice onthulde dat ze eens een kortstondige relatie had met een man met een zeer bijzondere fantasie: het liefhebben van tenen in zijn mond. Hoewel de dames in de podcast aangaven iedereen zijn plezier te gunnen, vond Carice dit toch een brug te ver en nam vriendelijk afscheid van de man.

Carice van Houten vond dit net even te ver gaan

De actrice deed de uitspraak in de podcast die ze heeft met haar vriendin Halina Reijn. Daarin zijn de dames openhartig over hun leven en onthullen ze dingen die je normaal misschien maar beter niet te hard kan roepen. Beide vrouwen werken in het grote Hollywood en de pers daar gaat nog wel eens los op nieuws. Maar ze schrikken daar in ieder geval niet van en blijven in hun podcast de ene na de andere bijzondere uitspraak doen. En dat zorgt ervoor dat er nu een mooi verhaal naar boven komt aan de kant van Carice.

Halina Reijn’s prikkelende outfit besproken met Carice van Houten

In een andere video bespraken Halina Reijn en Carice van Houten uitgebreid de nieuwe outfit van Halina. Ze droeg een opvallende blauwe jurk met grote plofmouwen, geïnspireerd op de stijl van de serie Dynasty. Echter, wat de aandacht nog meer trok, was het feit dat de jurk Halina’s troeven op een opvallende manier accentueerde. De spanning liep op toen Halina speciaal voor Carice haar jurkje een beetje opentrok om te onthullen wat ze eronder had aangetrokken, wat voor veel ophef zorgde onder hun volgers. De dames weten dus in hun podcast regelmatig voor wat opschudding te zorgen. En daarmee houden ze de gemoederen flink bezig.

Waar gaat hun podcast dan precies over?

Carice van Houten en Halina Reijn hebben samen een podcast gelanceerd waarin ze niet alleen hun meningen delen, maar ook persoonlijke verhalen en ervaringen bespreken. De twee bijzondere actrices praten elkaar bij in elke aflevering en behandelen diverse onderwerpen. De podcast lijkt een groot succes te zijn, mede door de openhartigheid en het enthousiasme van de twee vrouwen. Er is ook geen onderwerp dat ze onbesproken laten. Er lijkt maar heel weinig schaamte te zijn tussen de vriendinnen en de hele wereld mag daarvan meegenieten. De podcast van de twee dames is dan ook meer dan de moeite waard om even naar te luisteren binnenkort.

Spraakmakende verhalen in de podcast van Carice van Houten

Met spraakmakende verhalen zoals het toch wel bijzondere slaapkamerverhaal van Carice van Houten en de prikkelende outfit van Halina Reijn, lijkt de podcast van de twee actrices een grandioos groot succes te zijn onder hun volgers. Fans kunnen genieten van de openhartige gesprekken en persoonlijke onthullingen van Carice en Halina, waardoor de podcast een must-watch is voor liefhebbers van deze getalenteerde dames.

Meer zien van Carice van Houten doe je op Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van Carice van Houten? Dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar vind je namelijk nog veel meer mooie plaatjes van deze actrice. Kijk snel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...