Video: Kijkt Koning Willem-Alexander stiekem wel eens Vandaag Inside?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag Inside is één van de meest bekeken shows op de Nederlandse televisie. Maar zou zelfs onze koning, Willem-Alexander, kijken naar het programma?

Tijdens ‘In de wandelgangen‘ blikken Wilfred Genee, Rick Evers en Bas Nijhuis terug op de aflevering van Vandaag Inside. Een onderwerp van gesprek was het koningshuis. Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat de mannen uitgebreid over onze koning praten. Ze zijn het erover eens; Willem-Alexander moet een keer langskomen.

Kijkt koning Willem-Alexander stiekem naar Vandaag Inside?

Een jaar geleden zei Johan al eens in de uitzending ‘We zetten een potje bier voor hem neer!’. Zo komt het vaker ter sprake dat de heren van VI de koning eens een keer in de uitzending willen hebben. Tot op heden is dit helaas nog niet gelukt. Tijdens een aflevering van de In de Wandelgangen babbelen Wilfred Genee, Bas Nijhuis en Rick Evers wederom over het koningshuis. Genee laat duidelijk merken dat hij weinig geeft om koninklijk huis. Bas vindt het ‘wel gezellig en kneuterig’, maar hij denkt dat er miljarden euro’s naartoe gaan. Hierbij corrigeert royaltydeskundige Evers Bas even dat het om zo’n 70 miljoen euro zou gaan. Direct hierna vraagt Wilfred aan Rick of Willem-Alexander naar Vandaag Inside kijkt. Rick knikt ‘ja’, waarop Wilfred vraagt: ‘hoe weet jij dat?’. ‘Hij is er echt het type voor om tussen het publiek te zitten, lekker met een biertje’, zegt Evers.

Nieuwe serie over Máxima uit in april

Evers geeft aan dat Willem-Alexander echt een persoon is die Vandaag Inside waardeert. Hij zou zo aan kunnen schuiven. Dit geldt voor hem, maar niet voor Máxima, want zij zou het niks vinden. Tussen neus en lippen door benoemt Evers nog even dat er in april een nieuwe serie uitkomt over het koningshuis. Daarbij gaat het vooral over Máxima. In deze serie zal Máxima vertellen over haar reis van Argentinië tot New York tot Nederland. Ook zal ze vertellen over hoe ze de toekomst tegemoet ziet als koningin van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!