Foto: Dilan Yesilgöz gaat helemaal los zonder Sophie Hermans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Politica Dilan Yesilgöz weet zonder haar secondant Sophie Hermans opeens flinke stappen te maken in de formatie.

Het wordt door de meste mensen nu al de week van de waarheid genoemd. Deze week moet formateur Kim Putters met zijn verslag komen over het vormen van een nieuw kabinet. En dat betekent dat hij met iedereen nog een keer aan tafel zit om de plannen en mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk schuift de VVD aan bij die vergaderingen, maar dat doet Dilan Yesilgöz zonder haar rechterhand Sophie Hermans. Die blijft thuis deze keer. Dat is niet alleen zo in het geval van de VVD trouwens. Alle partijen laten even alleen de lijsttrekkers met elkaar praten om te kijken of er een uitkomst mogelijk is. Het is dus erop of eronder voor Dilan, maar de seinen staan zeker op groen.

Dilan Yesilgöz heeft het maar druk

De mooie lijsttrekker van de VVD heeft het er maar druk mee deze week. Daar heeft ze het volgende over te zeggen: “Wordt een mooie, drukke week. Maandagochtend een heleboel stafvergaderingen, werk bij Justitie en Veiligheid gaat immers op volle toeren door! Daarna twee dagen samen met NSC, BBB en PVV in gesprek over een nieuw landsbestuur. Ik ben en blijf hoopvol, aan de VVD zal het in elk geval niet liggen!” Dilan is dus erg hoopvol. De ‘secondanten’ doen deze keer niet mee met de formatiegesprekken. Dat betekent dat Dilan het nu zonder Sophie Hermans doet. Zou dat betekenen dat Sophie al die tijd de vertragende factor is geweest in het hele proces? Of is de nood zo hoog, dat Dilan nu toch maar een andere kijk op de zaken hanteert?

Dilan Yesilgöz verrast iedereen met knalrode outfit

De ontzettend leuke politica weet altijd wel hoe ze goed de aandacht moet trekken van haar publiek. Dat doet ze deze keer door het aantrekken van een mooie rode outfit. Die zorgt er namelijk voor dat Dilan flink opvalt tussen alle andere grijze politici. De mooie brunette weet dat ze deze week indruk moet maken en zo’n rood pakje helpt daar zeker bij. Misschien hoopt ze zo toch nog een beetje de mannen aan de formatietafel te paaien. Dat zou natuurlijk wel helpen als Dilan nog een goede afloop wil van deze formatie. Want wat de politica ook zegt, met de VVD wil ze sowieso gaan regeren straks. Dus daar moeten de gesprekken wel goed voor lopen.

Dilan Yesilgöz weet stemmers erg tevreden te houden

De mooie politica weet haar stemmers erg tevreden te houden. Dat doet de brunette door het continu plaatsen van mooie foto’s waarin ze te zien is in de meest leuke outfits. Op die manier maakt Dilan de politiek weer een beetje interessant voor de meeste mensen. Anders blijft het toch een beetje bij stoffige oude mannen in pak. En Dilan geeft daar een beter imago aan. Met haar mooie image weet Dilan de gemiddelde stemmer flink tevreden te krijgen. En dat is tegenwoordig nog een hele prestatie. Met al die mooie outfits weet ze een goede impressie te maken.

Meer zien van Dilan Yesilgöz kan op Instagram

Als je meer wil zien van Dilan Yesligöz, dan moet je even haar Instagram pagina in de gaten houden. Daar heeft ze nog veel meer moois.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...