Video: Jutta Leerdam danst bij kerstboom in zeer luchtige pyjama

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam doet een dansje bij de kerstboom met een wel hele luchtige pyjama. De blondine verwend iedereen met dit cadeautje…

De knappe Jutta Leerdam weet precies hoe ze haar kerstdagen wil doorbrengen. Het is aan de blondine te zien dat ze enorm geniet van de feestdagen, want ze plaatst de ene naar de andere vrolijke video. Het is voor Jutta misschien best bijzonder om een aantal dagen lekker te kunnen eten en drinken wat ze wil, zonder elke dag op de ijsbaan te staan.

Jutta Leerdam gaat helemaal los in klein pyjamaatje

Al kan het bijna niet anders dan dat Jutta nog steeds druk bezig is met haar voorbereidingen voor haar sport. Toch is op deze video te zien dat Jutta het erg leuk heeft en alles lekker laat gaan. Zo is de blondine gekleed in een pyjama die helemaal geschikt is voor de kerstsfeer. De video begint met enkel Jutta in beeld terwijl ze vrolijk in het rond springt. De pyjama is duidelijk erg luchtig. Vervolgens komt Jutta haar vriend Jake Paul in beeld en gaan ze samen dansen voor de camera. Het koppel is ontzettend klef en ze zitten de hele tijd aan elkaar. De video heeft al een miljoen views en doet het dus erg goed bij de fans van Jutta. Helaas zijn er ook wat fans teleurgesteld met de video, want er zijn een aantal negatieve reacties te lezen in de comments. Meerdere fans reageren dat de video leuk begon, totdat Jake Paul in beeld komt en het verpest. Andere reacties zijn dan wel weer positief over hoe lief Jake Paul en Jutta Leerdam samen zijn.

Jutta Leerdam schaatsen

Jutta Leerdam gooit benen open voor Jake Paul

Het is ondertussen wel duidelijk dat Jutta Leerdam en Jake Paul ontzettend gek op elkaar zijn. Hier deelt Jutta ook graag foto’s en video’s over. Zo plaatst de blondine een screenshot van haar chat met een van haar zussen. Deze heeft Jutta een aantal foto’s en video’s gestuurd. Op deze foto’s is te zien hoe gek Jutta en Jake met elkaar doen. Zo lijken de twee geen schaamte meer te kennen voor elkaar. Op een van de foto’s is Jutta op de kop op de bank te zien terwijl ze haar benen wijd spreid voor het gezicht van Jake Paul. Ook houdt Jake Jutta een soort vast bij haar middel terwijl ze de gekke poses aanneemt.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam danst in piepklein broekje met haar mooie moeder

Jutta Leerdam deelt haar favoriete video’s met weinig kleding

Nu het einde van het jaar nadert verschijnen bij alle influencers leuke video’s met hun hoogtepunten van het jaar. Bij Jutta is dat helemaal goed gekomen, want ze heeft er weer een geweldig jaar op zitten. In de video op Jutta haar Instagram is dan ook veel vreugde te zien. Uiteraard zijn een aantal beelden van haar grote overwinningen van dit jaar. Verder komen sportmomenten voorbij en zomerse beelden. Jutta deelt foto’s in haar en van haar vakantie bestemmingen. Uiteraard komt ook Jake Paul veel voorbij.

Jutta Leerdam medaille

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.