Foto: Juultje Tieleman laat troeven bijna uit haar kleding knallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman heeft een nieuw plaatje online gezet waar al haar volgers weer eens enorm van smullen. 

Met de feestdagen in volle gang deelt influencer Juultje Tieleman een betoverende foto waarin ze schittert in een opvallend zwart jurkje. Haar volgers zijn extreem verrast en kunnen niet anders dan smullen van de feestelijke verschijning van de blonde influencer. Het lijkt erop dat Juultje dit jaar de kersttafel domineert met haar adembenemende outfit, waarmee ze zonder twijfel de mooiste dame aan tafel zal zijn. Deze kerst wordt een stukje warmer door de prachtige foto’s die Juultje met haar volgers deelt. Je staat te kijken van het mooie resultaat van de plaatjes.

De foto van Juultje Tieleman haar verbluffende kerstlook

De nieuwste foto van Juultje Tieleman doet de gemoederen op sociale media oplaaien. Het zwarte jurkje dat ze speciaal voor de feestdagen heeft aangetrokken, trekt alle aandacht. De keuze voor deze outfit is gedurfd. Juultje weet op een meesterlijke manier de aandacht te trekken en haar volgers extreem verrast achter te laten. Het lijkt erop dat ze dit jaar niet alleen de kerstlichtjes laat fonkelen, maar zelf straalt als het stralendste licht.

Lees ook: Volgers Juultje Tieleman zijn helemaal ondersteboven van deze provocerende foto’s

Juultje Tieleman is een YouTube sensatie

Achter deze sprankelende kerstverschijning schuilt Juultje Tieleman, een Nederlandse YouTuber en Instagram-influencer die sinds 2016 bij het grote publiek bekend werd. Haar opkomst begon natuurlijk met haar relatie met de bekende YouTuber Gio Latooy. Sindsdien heeft Juultje haar eigen weg gevonden en neemt ze regelmatig vlogs op voor haar YouTube-kanaal. Daar deelt ze haar leven, vakantieavonturen en geeft een kijkje achter de schermen bij fotoshoots. Met maar liefst 170.000 abonnees op YouTube heeft Juultje een trouwe fanbase opgebouwd die gefascineerd is door haar leven. Op Instagram, waar ze nog actiever is, deelt ze dagelijks allemaal leuke foto’s en video’s over haar leven. Met ruim één miljoen volgers op social media is Juultje een gevestigde naam geworden waar je absoluut niet omheen kan.

Lees ook: Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

De brede glimlach van Juultje Tieleman spreekt boekdelen

Op de betoverende foto straalt Juultje Tieleman niet alleen in haar feestelijke zwarte jurkje, maar ook van oor tot oor met een brede glimlach. Haar blik van voldoening spreekt boekdelen, en het is duidelijk dat Juultje meer dan tevreden is met het resultaat van haar keuze. Haar grote glimlach laat zien dat ze ontzettend tevreden is met haar nieuwe outfit. Juultje kan haar geluk niet op. De kerstdagen worden op deze manier wel heel erg fijn. Want als ze de hele tijd dit jurkje draagt, dan staat ze gegarandeerd in de belangstelling. Van haar volgers krijgt ze al een flinke stroom aan complimenten. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen. De influencer weet precies hoe ze haar volgers het naar de zin moet maken met haar fantastische plaatjes. Maar dat ze er zelf ook zo van zou genieten is voor de meeste mensen toch wel nieuws. Maar haar blik valt niet te verwarren.

Meer zien van Juultje doe je op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Juultje tieleman, dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar heeft de blondine nog veel meer interessante plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...